Anne dan Wafi bercerai?

7



baru je dapat berita ni kat Buletin Utama TV3
before ni pernah dengar gosip2 yang hubungan diorang di landa ombak badai
tapi tak sangka plak diorang amik keputusan untuk bercerai
dah la Anne tengah mengandung 5 bulan
kesiannye.....

.
.
.
 Kasih bukannya suka sangat bercerita tentang dunia artis ni
tak pernah amik kisah pon tentang kehidupan mereka
tapi sedih la tengok artis2 kat Malaysia ni yang begitu sinonim dengan masalah perceraian
dulu Kasih suke benor tengok Anne dan Wafi
sweet la diorang ni... tapi nak wat cane kan dah memang jodoh tak panjang
tak tahu apa punca perceraian diorang dan tak nak amik tahu pon..hehehe



nota kaki : sori ea...gosip pasal artis la pulak..hehehe

7 comments:

  1. dunia artis..bercerai berai tak kira masa.sgt kesian anne bercerai smpai talak tiga

    ReplyDelete
  2. cerai dh jd perkara biasa dlm dunia artis...

    ReplyDelete
  3. terkejut gak dgr, tau2 dah talak tiga...

    ReplyDelete
  4. Anonymous : tu la pasal...cerai = artis..hehehe

    ReplyDelete
  5. Liza : sama la..terkejut betul td..b4 ni kan nmpk anne n wafi kan bahagia..huhu..tp tu la, dah jodoh diorg takat tu jek..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)