Ketagih betul la....

2

Tolong..tolong... Kasih tengah ketagih ni...
tapi bukan ketagih ganja, morfin atau segala macam mak nenek dadah ye... ketagih cinta pon BUKAN..hehehehe...TAPI Kasih sedang ketagih blog... dah lama dah ketagihan ini melanda... ni la akibatnye kalu berani sangat mencuba benda2 camni..hakhakhak
.
.
.
.
melalut ntah pape dah ni... owh patut la dah nak pukul 1 dah rupanye... otak pon dah tak berapa nak betul daaa...mata still tak ngantuk, so layan la blog...hehehehe.... perot tengah konyang betul sekarang ni... ye la baru abes makan sepinggan nasi goreng ikan masin,  tadi balik pada meting, Kasih ajak member g kuar makan..  walaupon tahu risiko makan berat2 tgh2 malam camni, tapi  tetap jugak nak memenuhi kehendak perot yang sejak tengah meting lagi dah berdangdut sakan... sekali sekala boleh di maafkan..hehehehe...

.
.
.
.
.
.

eh eh dah lari topik la pulak
sebenarnya ini yang Kasih nak kongsi ngan u ols sebenarnya...

% tahap ketagihan Kasih terhadap blog


Tapi kalau mengikut peratus yang diperolehi rasanye lom sampai peringkat yang ketagih yang kronik kot...kalau setakat 68% baru dapat gred B.. hehehehe.... kalau u ols nak test tahap ketagihan u ols terhadap blog boleh klik kat SINI ye... (",) nanti jangan lupe gtau resultnye ye...



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)