Jom Brunch....

2

uiks.. orang lain time ni dah pekena makan tengahari daa... tapi orang kat sini baru nak makan..kirenye 'brunch' la ni.. BRUNCH =  Breakfast + Lunch.. (",)
.
.
.
.

Jom tengok menu apa hari ni...
TADA... mee goreng udang.. yippie...
setelah ber'ketung-ketang' sensorang diri, akhirnya siap jugak menu di atas... before siap masak cam sikit je, tapi bila dah siap banyak la pulak.. rasa2nya bley buat makan tuk malam karang pulak..hehehe..ni la gaya orang bujang, sekali masak tapi bley di makan untuk berkali-kali... jimat kan.. (",)
.
.
.
.

kredit untuk 'chenta hati' Kasih sebab sudi luangkan masa petang semalam teman Kasih beli barang2 masak kat Giant... walaupon tahu dia sgt penat sepanjang minggu ni.. maklumlah, tengah berkursus selama 2 minggu... sekarang ni pon, dia berada di Desaru sebab join family day anjuran fakulti tempat dia bekerja.

.
.
.
.
.
.

DAN tidak lupa
ini sebagai pencuci mulut...


ok la, nak sambung makan...hehehe...selamat menjamu makanan tuk tengahari ye!

2 comments:

  1. uish..makan mee goreng udang ek..sedap2...tu taktik menjimat gak tu..masak makan siang sampai ke malam..hehhe

    ReplyDelete
  2. Kak Jaja : pandai la kak jaja ni..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)