kenapa dengan Crocs....

7
 'Crocs'... semua orang teruja untuk memilikinya walaupun harganya mahal... yang tak mampu beli yg mahal2, cukup lah sekadar yang x ori...janji 'crocs'... tapi dalam semua orang tergila2kan 'crocs' ni, Kasih tak pernah pon terlintas untuk membelinye... kenape? mungkin sebab bentuknye yg kurang menarik minat Kasih... terbayang cam kaki Donald Duck pon ada...hehehehe... tp colornye menarik kan... lebih2 lagi 'crocs' tuk kanak2.. sangat tomei... (",)

.
.
.
.
.
.

ok la, berbalik pada topik yang sebenarnya ye!
ada benda yg lebih penting untuk Kasih kongsikan dengan u ols...
time berblogwalking semalam, Kasih ada terbaca isu 'crocs' ni kat blog Zack Entry. Terkejut jugak bila terbacanya... ianya berkaitan dengan lambang 'crocs' kat bawah tapak selipar tu... sekali pandang bentuk 'crocodile'... tapi cuba pandang banyak2 kali, apa yg u ols nampak... pemilik2 'crocs' sekalian, cuba u ols check sekarang, nampak tak lambang seperti dalam gambar di bawah ni... ia berada di bahagian tumit kaki.. lambang ni yang u ols pijak2 tanpa disedari...
.
.
.
.
.




Bagi mereka yang ada 'crocs', sila rosakkan lambang tersebut. Camne nak rosakkan? terserah la pada diri masing2... bagi yang beli original tu, mesti sayang kan... tapi terserahlah, Kasih cuma sebar2kan je...


nota kaki : sebar2kan kepada kawan2 yang lain...kalau tak nak pon tak pe... tak paksa...




7 comments:

  1. sarah pun ada....

    nasib baik beli croc pasar malam jer....

    ReplyDelete
  2. isu ni dah hangat diperkatakan.
    antara sedar dgn tak je kan?
    tp yg x ori tak ada rasanya lambang tuh..

    ReplyDelete
  3. Ain : croc pasar mlm xde kot lambang tu...selamat2..hehe

    ReplyDelete
  4. anisalya : haah..dah hangat diperkatakan...tp mungkin ada jugak yg terlepas pandang...

    ReplyDelete
  5. salam..

    hai kasih,,sis pun rindu kamu...
    bz dengan kesihatan en zalie.

    sis shey eik ngan sahabat2 yang lain....

    ReplyDelete
  6. kasih, kita pun ada, yang tak ori punya! nanti musnahkan aje la lambang crocs tu..

    ReplyDelete
  7. sama la kita kasihh..kalau semua orang dok dengan kasut crocs ni..akak sket pun tak teringin..sebab maybe bentuk dia yang tak berapa berkenan kot..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)