Let's check it...

10

Selamat pagi semua.... (",)
.
.
.
.
.

Jom mulakan pagi yang ceria ini dengan menyemak nilai blog masing2 kat SINI... mungkin ada yang pernah buat sebelum ni, tapi apa kata semak sekali lagi, mana la tahu nilai dah naik tinggi...WAH! macam main saham la pulak..hehehehe...
.
.
.
.

DAN HASILNYA adalah....
.
.
.

$40,905.28

hurmmm not bad.. tapi cam la boleh convert ke RM...huhuhu... kalu tak, aku kaya la jawabnye... TAPI kenapa tak display ranking blog ni? hukhuk...nampak sangat blog cikai ni tak termasuk dalam senarai Malaysian ranking...uhuk uhuk...sedeynye saya... ;(




Ada lagi perkara yang membuatkan diriku dilanda ke'konpius'an yang amat iaitu ....
.
.

Online Since : 31 July 2000 - padahal blog Kasih ni baru wujud since 12 Februari 2010.. ishk3, xleh percaya la...

Popular in Countries : United States - perghh, mantop ar.. kat Malaysia langsung tak glemer tp glemer kat US plak...wakakaka...gelak je Kasih tengok result ni...nasib baik tak sampai terguling-guling...hahahaha..






10 comments:

  1. hehhehe..giler mahal tu..cepat2 convert ke RM..mana tau bleh beli Bukit Gambang Resort tu..hehhehe

    ReplyDelete
  2. akak nyer RM 42,0000 n ade ranking dalam malaysia 15k++ yang join blog tu memang tak betullah...hehehe

    ReplyDelete
  3. uiksss boleh ke pulak cam tu? betul ke tak betul tu.. cam tak betul je..

    ReplyDelete
  4. guling2.......................

    sure kasih glamer.....

    ReplyDelete
  5. Kak Zai : wah..akak de ranking ea...bgus2...

    ReplyDelete
  6. Kella : haah kan...tak bape nak betul la..hehehe

    ReplyDelete
  7. Kak Ayu : eh mane de...akak lg glemer la..hehehe

    ReplyDelete
  8. kelas!!! blog dah sampai tahap international tu!!!

    ReplyDelete
  9. Liza : isyhh...xley percaya fakta kt atas tu...x betul...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)