rumahku sudah bersawang

2


mmm sunyinye teratak Kasih dua tiga hari ni kan...
maklumlah tiada penghuni..'tuan rumah' pergi merantau ke Kg. Huma Luas, Chenor...baru 3 hari merantau, 'teratak' Kasih dah pun bersawang...huhu.....
.
.
.
.

Walaupon Kasih takde, tapi ramai jugak yang sudi singgah kat sini...terima kasih banyak2...sori ye kawan2, Kasih tak sempat nak balas kunjungan u ols... tp jangan sedih2 tau, after ni Kasih akan kembali setia mengunjungi 'teratak' kamu2 semua...
.
.
.
.
.

sebenarnye, banyak benda + peristiwa menarik yang Kasih memang tak sabar2 nak ceriter kat u ols....excited nak share ngan semua org...tapi SABAR dulu ye... Kasih tak boleh nak ceriter sekarang...sebab Kasih kat tempat kerja ni... ni pon Kasih skip waktu rehat sebab nak g buat lawatan rasmi kat teratak kwn2 Kasih yg sangat2 Kasih sayang...(",) hehehe
.
.
.

mmm ok la ye... Kasih nak pergi solat Zuhur jap...malam karang Kasih kongsi ceriter2 menarik sepanjang 3 hari ketiadaan Kasih dalam dunia "BLOGGING" ni....


TUNGGU TAU! (",)

2 comments:

  1. salam sayang...
    tak sabarnya.....nak tunggu entry itu.....
    happy nyer kasih dah pulang..........

    ReplyDelete
  2. salam Kak Ayu...
    nntikan entri Kasih tu nanti ye...hehehe

    kasih pon happy sbb dpt berjumpa Kak Ayu walaupon dlm dunia blog..hehehehe(",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)