excited + teruja + happy

4

Sekarang ni, mode meter menunjukkan Kasih sudah terlebey excited...hehehehe.... nak tahu tak kenapa? jeng jeng jeng jeng jeng....wow banyaknya jeng...hahahaha
.
.
.
.


Kasih dapat hadiah dari Kak Ayu @ Citarasa Rinduan..... sebenarnya hadiah ni dah sampai 1 Jun yang lalu... tapi dek kerana kebizian yang terlampau, Kasih tak sempat nak menuntutnya di pejabat kolej.. al-maklumlah, Kasih stay hostel, so, abang posmen tak boleh hantar hadiah ni direct betul2 depan bilik Kasih... sebarang surat menyurat ataupon bungkusan semuanya melalui pejabat kolej...

nak tahu tak apa isi hadiah ni...haa skrol down sikit ye sebagai exercise jari jemari kalian yang comel itu...(",)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Kasih dapat sebuah novel yang bertajuk
"SALJU CINTA"


thanks a lot to Kak Ayu.... Kasih suka sangat sangat sangat dan sangat...hehehehe... eh eh..cop cop...hadiah ni sebenarnya hadiah sempena apa erk? Nanti Kasih tanya Kak Ayu balik semula....hehehehe...


mmm sempat jugak Kasih posing dengan hadiah ni dengan baju kerja yang belum sempat ditukar....special pose untuk Kak Ayu...

kepada Kak Ayu, arigato!! Kasih sayang Kak Ayu.... muah muah muah.....(",)




4 comments:

  1. beznyer die dpt nOvel..
    sempena ape ek?..~_^

    ReplyDelete
  2. jeng...jeng....

    kasih.....sis kembali....akhirnya sampai gak...alhamdullilah...

    terima kasih sebab sudi terima pemberian sis tu yer sayang....

    sis senang hati berkawan ngan kamu..semoga ada rezeki...kita pasti bersua....

    ReplyDelete
  3. emieysandra : sempena ape ea? ntah...hehehe...tanda persahabatan kot..hehehe

    Kak Ayu : tQ sis...insyaAllah, kalu diizinkan Allah, suatu hari nnt kite pasti ketemu..(",)

    ReplyDelete
  4. uik..dapat buku cerita..nanti2 bleh la buat entri risensi buku tu ek..hehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)