Semangat Ber'BLOG' hilang....

5

semalam langsung tak sempat nak update blog...kalau u ols nak tahu, semalam Kasih menanggung kesakitan sakit perut yang amat...akibat serangan 'period pain'... seharian menahan kesakitan di tempat kerja, memang x boley nak concentrate pada kerja...buat kerja pon cincai2 + ala kadar je... first time sakit yang teramat camni... balik je keje terus landing atas katil, pastu 'GELAP'....terus terlelap dah tak hingat dunia... nasib baik ada penawar tuk sementara... b4 ni pernah tahu kebaikan choclate waktu PMS camni.... nak amik pil tak berani la.... takut effect pape pulak pada masa akan datang....


dah la semalam Kasih tak sihat, hari ni plak sedih + kecewa dengan satu lagi berita yang selama ini Kasih nanti2kan.... mmm sangat KECEWA.... mungkin rezeki Kasih belum sampai.... walaupon kecewa, tapi Kasih tetap kena kuatkan semangat... untuk terus berusaha, kerja lebih gigih dan yang pastinya sentiasa memanjatkan doa kepada yang Maha Esa... usaha bagai nak rak tapi tiada restu dariNya pon tak menjadi jugak kan.... (",)







5 comments:

  1. take a good rest dear..kalau bleh, elakkan la amik ubat2 time priod ni..takut ada plak kesan sampingannya...what news?? wanna share?

    ReplyDelete
  2. berehat banyak-banyak ya....

    akak doakan kasih dapat jugak apa yang dihajatkan satu hari nanti...

    insyaallah...

    ReplyDelete
  3. Kak jaja : ok sis...kasih mmg cube elakkan amik ubat2an...

    Kak Ain : thanks kak...

    ReplyDelete
  4. sayang..banyakkan rehat..
    semoga akan datang akan ceria2 selalu..

    nanti sis akan kongsi rahsia utk hilangkan prob tu..

    ReplyDelete
  5. kak Ayu : jangan lupa kongsi rahsia tu ye..(",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)