Top Blogger 2010

2
dengan ini diisytiharkan 
"TOP BLOGGER 2010"
jatuh kepada blogger Kasih Suci
.
.
.
.


terima kasih semua di atas penghargaan yang diberikan (jgn termuntah plak ye, sekali sekala berangan terima award ala2 bintang Hollywood gitu..ngeh ngeh ngeh).. berbalik kepada dunia nyata... tQ ye Kak Zai kerana sudi kasi award ni pada Kasih.. tadi dpt 'munge', skrg dapat award plak... muaah sama Kak Zai.. (",)
.
.
.
.
.
alamak!
wartawan dah tunggu lama dah ni..
Kasih pergi jawab soklan wartawan dulu ye... (",)
.
.
.
.

W : Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
K : Kasih Suci... sebab i ni seorang yang pengasih lagi penyayang.. dan ianya datang dari hati yang suci...ececeh, ter'jiwa' la pulak..hehehehehe...

W : Apa nama URL dan dari mana datangnya idea itu?
K : dedebukasih.blogspot.com
ideanya datang secara spontan. tengah syok2 nak cari nama, tetiba terbersin akibat banyak sgt debu.. dulu belajar kat sekolah, kata ganda bagi debu adalah dedebu.. So, dedebu + kasih = dedebukasih.. boley gitu? hehehe.. layan je la....

W : Apa method dalam penulisan anda?
K : wah! ingatkan research je yang ada method, rupe2nye blog pon ada method jugak ea...so canggih...(",).. actually blog ni xde method pape... main belasah je...hahahaha

W : Pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
K : tak pernah...i sayang la blog i ni...selagi diri ni mampu berblog selagi itu la blog ni akan setia gah di alam cyber..hehehehe...

W : Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
K : Pernah kot.... my sister...tapi diorang tu silent reader je...;p

W : Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
K : tak kisah la apa yang diorang nak kata... setiap orang berhak menilai... selagi i tak kacau hidup diorang cukup la... yang penting, i sayang blog i ni... (",)


W : Bila blog anda di'beranak'kan?
K : Februari 2010...

W : Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
K : my fren.. a blogger too... dikenali dengan nama Tulip..hehehe

W : Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?
K : mmm so far, x pernah mengalami situasi sebegini... so, no comment!

W : 10 orang seterusnya bakal di tag.
K : ok, nanti i listkan ye!




2 comments:

  1. wah...dapat award top blogger!
    tahniah...meh2 dekat sket nak amik gambar...
    huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)