Tag Smile...

4

yezza..malam ni Kasih namakan sebagai malam menjawab tag + award dari kawan2...
ni merupakan entri yang ke-3 tuk malam ini...
wah! terasa diri ini begitu tegar menjawab segala bagai soalan yang datangnya dari tag dan jugak award.. tapi xpe, sambil2 layan World Cup antara Chille dan Switzerland kat channel RCTI... (sejak bile plak la diri ni boleh terjebak mengikuti bola ni? konpius betol...) current result = Chi (1) vs Sui (0).. tak sokong mana2 pon... layan je semua...
.
.
.
.
.

kali ni Kasih dapat tag dari cikgu FarHa... Hepi betol dapat tag Mr. Happy ni... senyum sokmo deh...



1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Yup, saya hepi.. sebab tadi Kasih berjaya melaksanakan ibadah puasa sunat di bulan Rejab..banyak pahala berpuasa di bulan Rejab ni...

2. Kenapa anda rasa happy?
alamak, secara tak langsung dah jawab kat soalan no.1 tadi.. tapi xpe, nak kasi jawapan lain la plak... Kasih hepi sebab dapat berbuka puasa sama2 ngan "chenta hati" Kasih.. makan nasi ayam penyek..nyum2..hehehe

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
bila perut sudaa kenyang.. hehehehe

4. Nyatakan warna yang anda suka?
pink dan purple...ngeeee (",)

5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag:
- mj
- aj



nota kaki : sesiapa sesiapa yang terkena tag... sila la amik tag tu ye... tapi kalau taknak pon xpe... tak merajuk punye la..hehehehe..




4 comments:

  1. perh...
    name belalang ade atas2 skali...
    nmpk sgt slalu igt kat belalang nih...
    kuikuikui...

    pe2 pun tq ya!nanti belalang siapkan

    ReplyDelete
  2. thanks give me this award walaupun MR HAppy.hehehe

    ReplyDelete
  3. iqbalsyarie : haah, bila kenyang perot, pasti suka hati...

    Cerita panas???ok2, nnt i p terjah sane ye!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)