Gadis dan bunga..

5


Ye kawan2.. bertemu kembali dalam edisi jalan2 cari makan bersama hos terkenal iaitu tak lain dan tak bukan, anak chef wan yang terkenal tu...bla..bla..bla...
.
.
.
.
.
.
ALAMAK
sori..sori... ni bukannya rancangan jalan2 cari makan
tetiba melalut pulak... lari topik
hari tu, Kasih pergi jalan2 kat Plaza Angsana Johor Bahru dengan teman
saja2 pergi cuci mata sambil usha2 baju raya
maklumlah, puasa dah tak lama dah
lambat2 nanti takde tukang jahit yang sudi terima tempahan baju raya
.
.
.
.
.


kaki dah naik penat, tapi tak ada satu pun yang berkenan di hati
TAPI
ada satu tempat yang sangat menarik minat untuk kaki kami melangkah ke arahnya
nak tahu tak, apa dia?
.
.
.
.

NI HA!
gadis dan orkid... (",)
.
.
.
.
.
eh jangan salah faham pulak ye...
gambar kat atas tu 'enterframe' je lebih

tapi sebenarnya Kasih nak share gambar2 orkid yang cantik2 kat bawah ni
Jom layan orkid2 yang cantik2.. kredit untuk cik LissaLiyya sebab sudi 'capture' gambar2 tu semua..

unik kan orkid kat atas ni...cantik sangat... warna purple pulak tu...
hai kalau lah mak Kasih ada time tu, confirm dah disambarnya sepokok dua...
maklumlah mak Kasih tu peminat orkid... tambah pulak bila nampak orkid2 yang pelbagai bentuk dan warna ni...


sebenarnya banyak lagi gambar2 orkid yang lain
tapi tak dapat nak tunjukkan semuanya..line internet lambat cam siput la...
lenkali la ye Kasih update gambar2 orkid tu...






5 comments:

  1. my favourite pulak lily and bunga matahari...suka!!!!

    ReplyDelete
  2. my favorite white rose and matahari..
    teringat time konvo dapat sejambak bunga matahari dari my mum.. mcm tau2 je anak dia suka bunga matahari.. :)

    ReplyDelete
  3. nak gie angsana tak cakap akak pun...bleh join skali...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)