Tag dari AnnaZanariah

3

'TAG" lagi
ye..kali ni datangnya dari my frenz yang comel 'lote' iaitu cik AnnaZanariah.



Adakah anda rasa anda hot?
idok kot.. cik Kasih ni cool je orangnya...hehehehe....
kalau tak percaya cuba tanya insan2 yang selalu mendampingi cik Kasih ni...
.
.
Bila kali terakhir saya makan pizza?
PIZZA? nyummy....bila ek? jap2 nak fikir.... rasa-rasanya bulan lepas kot... jom layan entri makan2 pizza sebelum ni...
.
.
Lagu terakhir yang saya dengar.
I'm Yours- Jason Mraz
.
.
Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
layan lagu kat dalam handphone... tv ada tapi OFF! sebab? biasanya Kasih akan layan cerita2 kat tv3... tapi memandangkan hari ni hari Khamis malam jumaat... tambah2 pulak jam di dinding menunjukkan sudah pukul 9.30, so secara automatik tv akan di'OFF'kan ye... (ada yang tak faham ea...sebab tak mau tengok citer hantu maaa...huhuhuhu).
.
.
Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Sham, SaA, Shima (erk? siapakah gerangan yang memanggil daku sebegitu...)
.
.
Tag 8 orang
1. Kak Jaja'Z
2. Kak Ayu
3. Hizami
4. Cikgu Farha
5. Tulip
6. Kak Zai
7. Mama Danish & Sarah
8. Mama Najla
.
.

Siapakah no.1 kepada anda?
Kak Jaja'Z - beliau merupakan rakan blogger + kakak yang sangat sporting...dan merupakan seorang guru yang sangat 'garang'..hahahahaha...
.
.
.
Katakan sesuatu mengenai orang no.5
cik Tulip - semoga kamu membesar dengan cepat...hehehehe... cik Tulip ni manja orangnya, maybe sebab dia sentiasa berada dikalangan insan2 yang lebih 'tua' darinya...itu yang manja lebih sikit tu...(",)
.
.
.
No. 3 ada hubungan dengan sape?
entah la... tak tahu la pulak...agak2nya mesti dah ada yang istimewa kot... maklumlah, muka dah la hensem, bakal guru pulak tu...
.
.
.
Bagaimana pula dengan no. 4?
cikguFarha - Kasih kenal dia kat UTM.. kami sama2 orang Terengganu... walaupun sama2 belajar di UTM tapi tak selalu jumpa pun... maklumlah, masing2 sibuk dengan urusan dan tugas masing2...
.
.
.
Pesanan buat orang no. 6
kepada Kak Zai, rajin2 la singgah blog Kasih... sori la tak ajak g jalan2 kat Plaza Angsana hari tu... alasan? Kasih baru tahu yang Kak Zai rupa2nya duk JB...huhuhu..next time kita jumpa ye!
.
.
.
Kata-kata cinta untuk orang no. 2
Kak Ayu - Kasih sayang sama kamu... semoga sis kuat dan tabah mengharungi setiap dugaan yang menimpa...
.
.
.
Adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
Mama Danish & Sarah dan Mama Najla - masing2 mempunyai anak2 yang comel...
.
.
.
Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda.
- Seorang sahabat yang sangat best. Bertuah mendapat seorang sahabat yang bernama AnnaZanariah.
- Seorang pendengar yang setia.
- Counselor to be.. insyaAllah! Kasih akan doakan kejayaan kamu suatu hari nanti..
- Rakan 'ngeteh-mengeteh' bersama Kasih
- Wakil barangan Avon. Sesiapa yang nak order barang Avon boleh la contact dia..
.
.
.
Perasaan anda wat tag ni.
lambatnya nak siap jawab tag ni...hehehe...
alhamdulillah..tamat sudaa (",)






3 comments:

  1. hohoho.. statement 'wakil avon' tak tahan tu.. best3.. siap tlg promote lagi.. hihihi.. mmg terbukti kasih COOL~ (^_~)V

    ReplyDelete
  2. Anna : hahahaha..kne kasi komisen ni sbb tlg promote...(",) -->yeaah, i'm COOL

    ReplyDelete
  3. nanti akak buat ek...i'm sooooo not in mood to blogging nowadays...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)