Hajat yang belum kesampaian...

2

Nasib badan la, hajat di hati masih belum berkesempatan sehingga saat dan ketika ini...
dah lama nak tengok cerita "The Karate Kid" ni...walaupun cerita ni dah lama ditayangkan di pawagam, tapi dek ke'bizi'an yang melanda, Kasih tak sempat2 lagi nak download cerita ni... tak sabar nak layan aksi2 menarik Jaden Smith dan Jackie Chan ni....

.

kalau sesiapa yang tahu kat mana Kasih boleh download cerita ni bersama2 subtitlenya sekali, bagitau ye...hehehehe...
.
.
.
.
.
.
.

satu lagi Kasih tengah mencari-cari cerita "Jumbo Gajah Biru"... dengar2 soksek2 orang ramai, cerita ni best... tak tau la betul ke idoknye...hehehehe.... dengar2 citer gak, filem animasi ni dialih suara oleh Akim dan Mila....betul ke? mmmm..... xpe2, nanti bila ada kelapangan masa, Kasih nak mintak pakcik 'Gugel' downloadkan untuk Kasih..hehehehe...hujung minggu nanti boleh layan citer nih...(",)



2 comments:

  1. oh!kamu xtgok lagi ek..best cite ni..siyes..
    u nak dwnlod ke?klu da dwnlod,nk copy2..ahakks =_=

    ReplyDelete
  2. kasih.. kalau nak layan muvi ajak la anna ye.. yuk tgk ramai2 baru best.. lalalalalaaaa~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)