nak yang lain, dapat pulak benda lain...

10

Salam semua
Malam semalam frust sangat2 sebabnya Kasih tak dapat nak post entri pasal sesuatu...hehehe...internet lembap sangat2.. padahal baru je bayar broadband tengahari semalam...nak berblogwalking pon tak lepas... last-last ZZZZZ la jawabnya..hehehehe....
.
.
.
 tapi tak mengapa, semangat untuk bercerita masih belum lenyap lagi..hehehehe...
kalau ada yang terbaca entri Kasih sebelum ni mesti tahu yang Kasih nak sangat2 makan buah durian kan.. (",) Walaupun hasrat hati masih belum tertunai lagi, tapi takpe, masih banyak masa untuk Kasih pergi mencari sang raja buah tu.. sebab dalam kepala ni dah berkira-kira untuk mengajak seseorang untuk pergi mendapatkan dalam masa yang terdekat ni...paling lambat pun minggu depan kot..hehehehehe...
.
.
.
.

Ok la, taknak cerita banyak tentang apa yang belum diperolehi kan
tapi sekarang ni Kasih nak bercerita tentang apa yang Kasih dapat dari kawan baik Kasih...nak tahu tak apa yang Kasih maksudkan tu? mmmm....
 .
 .
 .
 .

TADAAA!!!


Ok la tu, tak dapat buah durian tapi dapat pulak buah strawberi ni....fresh dari Cameron Highland tau...hehehehe...tQ diucapkan kepada my best buddy for ever and ever, Pn Nordaliza Zulkifli sebab ingat jugak kat Kasih ole2 dari sana... yang jelesnya, buah2 strawberi tu dia petik sendiri tau...mmm beshnye... tak pernah ada pengalaman petik buah strawberi segar dari ladang....

.
.
.
.
banyak yang dia kasi, tapi bukan untuk Kasih sorang je...buah2 strawberi tu dibahagi dua dengan cik Tulip....
gambar yang Kasih amik tu merupakan sebahagian daripada pembahagian yang telah dibuat secara sama rata... sayang pulak nak habiskan... sempatlah Kasih susun cantik2 dan amik gambar untuk dikongsikan bersama u alls...hehehehehe...

tapi makan sorang memang tak besh...sebab tu Kasih ajak sekali cik AnnaZanariah dan cik LissaLiyya makan sama2...kalau dimakan dengan coklat lagi sedap kan..ala2 cinta Dato' CT dengan Dato' K la pulak...tapi layan je la...hehehehe....
.
.
.
.
.
biasala kan, orang kita ni kalau makan ramai2 mesti ada tertinggal satu...tak ada siapa yang nak habiskan... padahal yang terakhir tu la yang paling berkat...hahahaha... ok la, ada satu je lagi buah strawberi ni..siapa nak? cepat2.... masa yang ditawarkan adalah terhad sebelum ianya selamat masuk ke dalam mulut Kasih...hahahahaha.... cam tak ikhlas je kan nak kasi kat orang...hehehehe....ntah pape je...;p


10 comments:

  1. comelnye strawberry tu. syg nak mkn

    ReplyDelete
  2. syuQ : itu la pasal...nak taknak kena makan jugak...lagi syg kalu strawberi tu busuk..huhu

    ReplyDelete
  3. erm...tak masam ke cik kasih..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    PAHIT AKAN MANIS AKHIRNYA

    ReplyDelete
  4. ni sah2 teringin sebab tgk akak makan strawberry gak hari tu kan..hehehhe nak yg last tu bleh..'sapa makan yg last..pakwe dia hensem'..hehehe

    ReplyDelete
  5. nabilah : ermmm masam jugak..hehehehe...tp sedap..hihihihi

    ReplyDelete
  6. Kak Jaja : hahaha..tak la kak..kebetulan kwn pergi bercuti kat cameron highland, tu yg dier bwk balik sket tuk kwn baik dier ni ha..heh

    ReplyDelete
  7. sodap jugak stroberi tu.
    haha.
    :)

    ReplyDelete
  8. bak kata kak jaja... 'sapa makan yg last.. pakwe dia hensem'.. alaaaa.... nak yg last, nak pakwe hensem.. hihihi.. *dush2! gatai no...*

    ReplyDelete
  9. Hizami : mmmm sodap...hehehehehe

    ReplyDelete
  10. Anna : amboi2...gatai no...repot kang baru tau!hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)