2 in 1:Award dari Anna

2

Hai semua..
dah lama tak bersua kan..
tuan rumah dilanda ke'bizi'an yang amat sehinggakan tak menyempatkan diri untuk update blog...tambah pulak komputer peribadi buat hal (bila entah nak p anto kedai), langsung tak memberi peluang untuk Kasih berceloteh macam dulu2..huhu...sedih kan..ni pun nasib baik ada insan yang sangat baik hati meminjamkan laptop yang agak 'usang' ni, tapi masih boleh digunapakai...syukur la kan, dari langsung tak ada...

disebabkan ketidak'aktif'an tuan rumah, maka dengan sedihnya Kasih nak nyatakan yang trafik blog Kasih Suci ni turun sangat merudum...huk huk huk..sedih kan... dah tak ada orang yang sudi nak singgah kat sini..ye la kan, tuan rumah takde buat apa nak datang kan... tapi da jugak la yang tetap setia menjengah, siap bagi award lagi....
.
.
.
.
.
.
.
ni ha awardnya... CANTIK!
award ni datangnya dari my best buddy, AnnaZanariah
thank you very much dear! Sori sebab amik masa yang agak lama untuk amik award yang cumil ini...


Hurm...
Ada soalan yang perlu dilengkapkan:

Nama panggilan anda?
SaA, Sham, Kasih

Barang yang harus ada dalam beg anda?
Handphone, tisu dan kunci.


Sudah punya pacar?
semestinya ya..hehehe...hati ini sudah dimiliki..(",)

Panggilan anda daripada pacar anda?
rahsia..hahahaha..

Habit anda yang paling teruk?
suka gigit kuku kalau duk tengok tv sorang2...hahahahaha...buruk betul perangai anak dara sorang ni.

Orang yang anda sayang?
mmm ramai la... dan yang pasti, siapa sayang saya, mesti saya akan sayang dia jugak..hehehe
Anda sayang saya tak?
mesti la, kamu kan my best buddy...
.
.
.
.
.
Sekian untuk award yang pertama...~

....................................................................................................



award yang ke-2 ni pun datangnya dari orang yang sama.
Award ni adalah bersempena dengan "Friendship Day" pada 1 Ogos yang lalu.
thanks a lots ye Anna..best la dapat kawan macam kamu...seorang yang cool..hehehe
................................................................................................



2 comments:

  1. thanks fren.. anna juga sayang sama kamuuuu~

    ReplyDelete
  2. Nice friend..visit my latest too..goin' to touch ur heart, hopefully ;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)