Contest Teman Sejati...

6
Kini tiba masanya untuk menyertai contest Teman Sejati yang telah dianjurkan oleh EmieySandra... sebenarnya Kasih telah ditag oleh cik AnnaZanariah untuk menyertainya... tapi Kasih 'hold' dulu memandangkan nak kena cari gambar dulu, baru la boleh join... godek punya godek, akhirnya jumpa la gambar yang berkenan di hati..hehehe..

banner contest Teman Sejati

 
Jangan tak tahu pulak, sudah menjadi kelaziman, setiap contest yang dianjurkan pasti ada syarat2nya kan...Jom, let's check it out~

1. Mestilah seorang bolgger. - ini sudah semestinya.
2. Jadi follower kepada blog emieysandra. - dah lama follow..hehehe
3. Buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan? - wah! memang jelas sungguh ni!
4. Copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra. - ok!
5. Tag minimum kepada dua orang blogger lain. - jap, nak kena fikir nak tag sapa..;p
6. Tinggal url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni. - semestinya!
7. Cepat join sebelum 30 Ogos 2010. - jom kawan2, let's join this contest. Mana la tahu kot2 menang kan..

.
.
.
.
.
.
.

Gambar di atas: Kasih bersama my best friend, Pn Daliza




6 comments:

  1. thanks sudi jOin contest emieysandra..
    entri yg cukup simple dgn gmbar yg chumil!!

    gudluck yer!
    ~_^

    ReplyDelete
  2. gudluck kasih...
    hargai kawan2 selagi masih bersama...

    ReplyDelete
  3. emieysandra : tQ..agak2 boleh menang tak?hehehehe....

    nabilah : join la...(",)

    Hizami : thanks...

    Anna: thanks dear..(",)

    devoted lily: tQ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)