Happy Moment Contest

0
Join 'contest' lagi.
Rasa2nya ni merupakan 'contest' yang ke-3 untuk bulan Ogos. 'Contest' ni Kasih dapat setelah di'tag' oleh cik AnnaZanariah. Tq Anna sebab sudi tag Kasih..nasib baik la zon ke'bizi'an yang terlampau sudah berlalu..hehehe...hikmah bulan Ramadhan agaknya, dapat ber'blog' selepas waktu sahur...hujung minggu camni lagi la..

Ok, tak mahu melalut panjang2.. berbalik kepada topik utama, 'contest' kali ni dikenali dengan nama "Happy Moment Contest'.. berdasarkan nama 'contest' pon dah dapat agak kan, 'contest' ni memerlukan para peserta mempertaruhkan saat2 gembira serta kenangan indah yang pernah dilalui dalam kehidupan masing2...
banner Contest Happy Moment by Ayuni

.
.
.
.

tapi sebelum tu, jom check it out syarat2 penyertaan.
- menjadi follower blog Ayuni84.blogspot.com. (ok)
- buat satu entri yang 'simple' dengan meletakkan gambar Happy Moment peserta dan Banner Contest. (ok)
- Tag 2 orang kawan baik. (LissaLiyya & Aimi)
- Letak link pada ruangan komen 'contest' tersebut. (ok)

---------------------------------------------------------
Gambar pilihan untuk 'Contest Happy Moment '

.
.
.
Gambar di atas dirakam bersama Abg Zain (penerbit program Bersamamu TV3 ketika itu) dan sukarelawan2 dari Kolej Tun Fatimah, UTM Skudai ketika menyertai program Bersamamu TV3 di Kg. Cheng Minyak, Melaka pada tahun lepas. Kenangan yang sangat manis dan tetap akan dikenang sampai bila2.


nota kaki : sesiapa yang berminat, jom join. Tarikh tutup penyertaan: 26/9/10

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)