Jom layan : The Last Airbender

7

Pasti dah ramai yang sudah menonton cerita "The Last Airbender" sejak ianya mula ditayangkan di panggung wayang sejak 5 Ogos 2010 kan... bagi sesiapa yang bergelar kaki wayang pasti tak ketinggalan untuk menonton filem hebat ni... memang best la.. tak rugi punya la bersesak-sesak ke panggung wayang untuk menonton cerita ni...


Filem ni merupakan adaptasi dari animasi kartun Avatar:The Last Airbender.. menurut seorang kawan sebelum masuk panggung "Sure best filem ni, cam animasi kartun Avatar: The Last Airbender gak". Nampaknya, betul la seperti yang dijangkakan...(",)


dan yang paling best, watak utama (Aang) filem ni sangat cute.. hehehe...


So, kepada sesiapa yang belum ada rancangan untuk esok hari, apa kata pergi menontonnya esok...tak rugi punya la...





7 comments:

  1. nie lah criter yg anak liza sibuk nak tgk rupanyer...

    ReplyDelete
  2. hehehe...ajak la anak g tgk wyg...

    ReplyDelete
  3. Second round jom, kali ni 3D punya. Hahaha

    ReplyDelete
  4. i mmg peminat avatar tp x berkesempatan nk g tgk movie nih..

    ReplyDelete
  5. Femillea: xpe2...kalau berkesempatan pergi la tgk..kalu x, cari dvd je nnt..xpon donlod..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)