Wedding of the year 2010...

5

Cam tak puas je tengok siaran langsung persandingan Dato' Sheikh Muzaffar Shukor Dan Dr. Halina pada hari ahad lepas. Sure ramai yang gigit jari sebab angkasawan negara yang hensem itu sudah pon menamatkan zaman bujangnya...

Walaupun dah tengok 'live' kat TV3, tapi aku still jugak nak mencari gambar persandingan mereka kat internet. Cantik la baju sanding Dr Halina...kena pulak dengan tuan empunya badan yang memang cantik manis orangnya.. Bagi aku, pasangan ni memang sepadan la.. sweet couple... mudah-mudahan hubungan diorang kekal hingga ke akhir hayat...


kredit kepada gua.com.my untuk gambar yang sangat cantik.


nota kaki: tahniah kepada kawan2 yang selamat menamatkan zaman bujang masing2 pada 10.10.10. Semoga hubungan kalian mendapat keberkatan dari Ilahi dan semoga bahagia hingga ke akhir hayat.





5 comments:

  1. Sis,
    ni bukan 'Wedding of the Year' lg dah ni.. ni 'Wedding of the Decade' nih..

    ReplyDelete
  2. mmg meriah dan grand, moga kekal ke anak cucu...

    ReplyDelete
  3. wedding of the century mungkin??
    HAHAHA..klh CT n Datuk K kn...

    ReplyDelete
  4. SaYa: mmm betul gak tu...mmm tukar la..wedding of the decade..hehe

    Nur-Za: sy pon suke..hehehe

    Liza: grand kan...amin..mudah2an kekal ke akhir hayat

    yaya: hihi...CT n Datuk K pon kalah kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)