Start counting for my BIG DAY....

3
Selamat pagi semua...
Baru sudah makan soto sebagai juadah pagi...perut sangat kenyang...mood kerja belum datang... so, amik kesempatan untuk update blog yang dah lama takde entri baru....
.
.
.
.
pejam celik pejam celik, tinggal lagi sebulan je lagi tahun 2010 bakal melabuhkan tirainya...waduh!! maknanya lagi sebulan jugak, angka pada umur turut akan bertambah ....OMG! tak perlu nak mengeluh, sebab itu semua adalah fitrah alam...kanak2 akan meningkat kepada remaja, remaja akan meningkat kepada dewasa... dan begitulah seterusnya...inilah yang dinamakan tumbesaran yang sihat....
.
.
.
.
bulan 12 jugak memang sangat glemer dan sinonim dengan musim orang kahwin...ye la kan, musim cuti sekolah memang akan menjadi rebutan ramai bakal2 raja sehari untuk melangsungkan hari bersejarah masing2...sanak sedara dan kwn2 senang nak hadir...yang bekerja kerajaan tu xleh nak cakap apa la... kalau majlisnya hari sabtu atau ahad bolehlah p makan nasi minyak orang kawen... mmm cakap2 pasal kawen ni, EXCITED la pulak rasanya... hehehehe...tahniah la kepada kawan2 yang akan menamatkan zaman bujang masing2 pada bulan 12 ni... banyak betul dapat jemputan...bersusun-susun dah kad jemputan... kepada mana2 yang diri ini berkesempatan untuk hadir, INSYAALLAH menyusul lah muka ni...kalau tak berkesempatan, nak buat camne kan...semoga kalian berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat....Amin.....
.
.
.
.
.
wah berceloteh panjang lebar nampaknya edisi kali ini....hehehehe...
PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI: " Jangan terlalu EXCITED dengan majlis orang lain, fikirkan jugak untuk majlis sendiri yang bakal berlangsung! huhuhu....".





3 comments:

  1. salam..

    hai kasih..majlis awak berapa hb?...nanti sudi2 post kad yer..hehehe

    terima kasih vote kak, blog kak tak sesuai dicaonkan..tapi dah dicalonkan...sabor
    jerlah kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu: insyaAllah...nnt kad jemputan bakan menyusul....

    sesuai apa dicalonkan...x salah dah diorang calonkan akak...sesuai gitu...

    ReplyDelete
  3. wahhh menghitung hari yek..tahniah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)