Wedding my x-Schoolmate..

3

Tahniah kepada semua kawan2 yang melangsungkan perkahwinan baru-baru ni.. Tapi sedihnya, aku tak berkesempatan untuk menghadirinya disebabkan menyelesaikan hal2 yang berkaitan majlis aku yang turut bakal berlangsung beberapa bulan sahaja lagi. Walau apapun, aku tumpang gembira untuk kalian semua. Semoga perkahwinan yang dibina kekal ke akhir hayat dan mendapat keredhaan Allah.

.
.

PASANGAN PERTAMA

Wan Muliani dan pasangannya - sama cantik sama padan kan!
Yani ni merupakan my dorm-mate @ classmate Form 1-Form 3, SMA(A)SZA
sori ea sebab curi gambar ni kat Facebook.. hehehe... tapi aku tahu sumber asal gambar adalah dari Shimah, merangkap my schoolmate kat SMA(A)SZA jugak, yang sedang mengandung anak ke-2.
.
.
. 
PASANGAN KEDUA

Hamidah & Syakir (gambar ni pon dicedok kat Facebook diorang..hehehe)
Midah ni tinggal sekampung dengan aku. Kedua-duanya sama sekolah dengan aku sejak Form 1-Form 3. Dengar2 cerita diorang ni couple since kat SMA(A)SZA lagi... Cayalah diorang ni...kalau tak salah perkiraan, rasa2nya hubungan diorang ni dah masuk 10 tahun... mmm mungkin lebih sikit...hehehe...tahniah diucapkan kepada kalian berdua. Semoga kekal hingga ke akhir hayat dan dikurniakan baby yang comel2...hehehe...ada ke baby yang tak comel?


Nota kaki: Asyik tak dapat menghadirkan diri ke majlis perkahwinan kawan2...sure takde kawan sekolah yang sudi datang time majlis sendiri nanti..hukhukhuk....


3 comments:

  1. jgn kata camtu...Omu pun selalu xsempat nak g kenduri member...bukan sengaje tp dah sibuk...ade jer...org datang kenduri...xkwn...kwn2 mak ayah...jadilah...kwn2 jugak..hehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)