Alhamdulillah...

8

Setelah beberapa hari berhempas pulas menyiapkan slide presentation untuk Kolokium Zamalah, UTM.. akhirnya hari ni aku dah boleh tarik nafas lega... tepat pukul 2.20 pm,  aku dah selamat membentangkan sedikit sebanyak hasil awal kajian penyelidikan phD yang tengah aku buat sekarang ni...(",).. rasa lega sangat2 sebab dah kurang satu beban...


tapi No No No.... kepada cik Kasih yang cute lagi comel (perasan la pulak ;p), anda belum boleh betul2 lega lagi ye....sebab ada satu perkara lagi yang perlu anda hadapi pada hari selasa nanti (22/12/10). Be prepared!!!
.
.

Huh...esok akan berangkat ke Shah Alam... hari selasa kena pergi PICC, Putrajaya untuk sesi temuduga biasiswa NSF. Harap2 sesi temuduga tersebut berjalan dengan lancar... berdebar la pulak... lepas sesi temuduga baru la boleh bercuti....yehaaa....
.
.
.
.



Nota kaki : Frust sebab tak dapat join Kem Pembentukan JKM KTF yang akan diadakan di Tunjuk Laut, Tanjung Leman pada 22-24/12...Hancur lebur hasrat hati nak mandi laut...huhuhu.... ;(




8 comments:

  1. kasih

    ke tanjung leman??
    rugi tu..tempat kak ayu....kalau tak boleh bersua

    taks angka..kamu students phd...tahniah..

    ReplyDelete
  2. at least dah lega sikit kan..bestnya dah smbg phd..saya ni br plan nak smbg master.haihhh~

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah2 dah siap..good luck...

    ReplyDelete
  4. salam..student utm rupenye..same la kite..salam kenalan..:)

    ReplyDelete
  5. hmm..gud luck..

    dah amik phD dah dia..tm nak amik master pon tah bile..*sighs*

    ReplyDelete
  6. gud luck!!

    jom singgah my new blog n being my followers too...tq

    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


    and

    jom singgah my shop blog...tq

    http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)