Blog oh Blog!!

6
Salam semua. Sudah agak lama cik Kasih tak join mana2 segmen yang dianjurkan oleh saudara Ben Ashaari. En Ben kan terkenal dengan idea2 yang bernas menerusi segmen2 tajaannya yang tersendiri...Apapon, jom layan...
.
.
.


Usia anda berblog
Sudah 10 bulan... mula ber"blog" sejak Februari 2010. Mmmm...tak sangka ye! Sudah hampir 1 tahun usia blog ni..

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
Dulu2 dah ada blog...tapi kejap ON kejap OFF...hehehe... tapi, sejak baca blog Cik Tulip, minat nak berblog tu datang....lagipun, kemudahan internet tu ada, so senang la nak tulis blog...hehehe...

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
 BLOG? Apa tu? hehehe...
Mula2nya BUTA sikit pasal blog ni...lama2 bila dah explore baru tahu...yang pastinya, dulu2..sebut je blog sure ingat personal DIARI..hehehehe....

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog
 Ramai...yang pastinya rakan2 blogger yang best2 semuanya.

Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
Blog ibarat DIARI...tempat untuk meluahkan serta menceritakan apa sahaja yang berlaku dalam kehidupan seharian... di sini kita bebas untuk menyuarakan pendapat selagi tidak menyentuh mana2 pihak...

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ? 
So far, blog ni takde la sampai mempengaruhi kehidupan seharian. Sekadar berkongsi info, meluahkan perasaan serta berkenal-kenalan di antara blogger2 yang lain sedikit sebanyak dapat memberikan sesuatu yang berlainan daripada kehidupan yang sebenar...ye la, blog ni kan ibarat dunia MAYA...walaupun komunikasi yang berlaku bukanlah secara face-to-face, tapi ianya tetap memberikan pengalaman yang sukar untuk digambarkan dengan kata-kata.
.
.
.
.
.
.

Kepada yang berminat nak join segmen ni...SILA KLIK DISINI...





6 comments:

  1. kasih...

    tu dia..rupanya usai blog kita sama...hhehehe
    tapi kak awal 15hari...

    semoga segmen ini membuatkan ramai kawan2 blogger join blog kasih suci

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu: yeke kak..x sangka ye...rupa2nye blog kita sama usia..hehehe...

    ReplyDelete
  3. salam satu blogger..:D

    http://salemlemo2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kak Lelord: jom join kak...

    Lemolemo: salam 1 blogger + salam perkenalan

    KimiCnol: thanks sudi bagi award...nnt sy amik ye!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)