Jom join BlogLarian...

4

BlogLarian = Blogwalking
Sure ramai yang suka jenjalan kat blog bloggers yang lain kan...sambil2 tinggalkan jejak di ruangan kotak mesej yang disediakan. Tapi kadang2, bila time rajin banyak la blog yang dapat singgah...kalau time malas + internet yang lembap, aktiviti berblogwalking pun terbantut....huhuhu...
.
.
.
tapi kat sini ada BERITA BAIK kepada semua bloggers... Mr Padel telah membina satu bloglarian yang dapat menjimatkan masa blogwalking... penerangan lanjut boleh di dapati DI SINI dan DI SINI...hehehe...


"Saya suka berblogwalking kerana...."
1) Dapat up traffik...bila blogwalking, sure ramai yang datang singgah baca entri kat blog.
2) Jalan2 usha rumah orang lain...
3) Dapat sembang2, bertukar idea + dapat kenalan baru...




Kepada nama yang disebut, jom la join BlogLarian...Syarat2 boleh rujuk DI SINI.
1) AnnaZanariah
2) EmieySandra
3) Cik Birder @ Aimi








4 comments:

  1. Eiela : join la..myb membantu dlm blogwalking nnt...hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum...
    Tahniah, blog anda sudah dimasukkan ke dalam BlogLarian. Mari BlogWalk bersama BlogLarian

    update:
    page MangaStream untuk tengok naruto dan sebagainya
    page untuk kumpulan berita online

    ReplyDelete
  3. FareedSairi : thank you...excited ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)