Flower Girl...

5
Jom cuci mata + cari idea untuk costum flower girl.
Hai berangan la pulak nak jadi designer untuk si cilik yang bakal mengiringi bakal pengantin tak lama lagi ni..hehehehe....

 comel jugak bila bebudak tu pakai gaun kaler putih camni kan... tambah pulak pegang bunga seketul sorang...hehehehe...
.
.
.

 opppsss...yang ni lagi vouge.. tapi seksi la pulak..nanti masing2 nampak ketiak..hahahaha... kalau buat kat dewan, maybe sesuai la kalau guna costume camni... tapi kalau setakat buat kat kampung, berarak pulak tengahari, mahu terbakar kulit diorang...belum tambah peluh2 yang meleleh kat ketiak masing2...huhuhu...
.
.
.
.

 
 alahai..cumil sungguh si cilik ini..anak sapo ntah...kutip kat google tadi...hehehehe..
.
.
.
.


cantik la design gaun ni...sure gempak kalau semua anak2 buah aku pakai camni time mengiringi bakal pengantin nanti...TAPI, mimpi je la cik Kasih oiii....cukuplah sekadar diorang pakai baju kurung je...sopan+ayu gitu...hehehehe...


5 comments:

  1. HAHHAAA !! bj kurung lg ok ! sopan gtu

    ReplyDelete
  2. zal_cdpx: betul betul betul...sopan gitu..ala2 perempuan melayu terakhir...hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehheee wah dah x sabo kan nak tunggu hari bersejarah

    ReplyDelete
  4. kasih

    kalau anak2 saudara kak ayu..kami pakaikan warna putih...sekurangnya sesuai utk baju pengantin...
    baru ngam

    tak sabar nak tunggu majlis kamu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)