Korean Drama : Personal Taste

9

MODE : Jom Layan Citer Korea
Tajuk : Personal Taste
.
.
.
.
.

Untuk pengetahuan semua, sudah agak lama aktiviti layan drama korea ku tinggalkan....last drama kalau tak silap tajuknya "Boys Over Flowers"...layan cerita tu pon sebab nak bandingkan sama ada cerita tu boleh lawan ke tak dengan drama asal "Meteor Garden"...hehehehe....jalan kedua2 cerita tu kan sama...betul tak?
.
.

masa sekarang ni pon agak terhad untuk duduk asyik mengadap DVD je....lain la masa belajar Degree dulu2... ada member yang sama2 "gila" melayan drama korea... sanggup tak tido malam semata2 nak menghabiskan kesemua episod...tapi memang best, kenangan yang sukar untuk dilupakan bersama-sama kawan2 yang "sekepala" semuanya....
.
.
.
.
.


.
.
.
.

oppsss harap2 jangan termuntah dengan bilangan gambar yang sangat banyak...sebab tuan empunya blog sangat suka dengan watak hero dan heroin cerita ini yang sangat comel dan "sweet" gitu....




9 comments:

  1. gue baru download...
    xtgk lagi...
    heheee

    ReplyDelete
  2. xtgk lg citer ni...best ek?kt mane best nk dolod ye?

    ReplyDelete
  3. kalau da suka..semua nya menarik...xleh kata apa...hehe. yg sy taw..mygurl itu pn mygurl yg cte kan...:P

    ReplyDelete
  4. heehe saya suka layan lagu korea daripada layan muvie korea..tu pun sebab terpengaruh ngan adik2..hehe

    ReplyDelete
  5. hehe.
    wak, boys over flower mmg best..!

    ReplyDelete
  6. Mie: tengok jgn x tengok...hehehehe

    KiN : citer personal taste ni saya beli DVD..tak jumpe ktne nk donlod...tapi kalau cerite2 korea yg lain cube tengok kat sini
    http://wisernet-asiandrama.blogspot.com/

    IRfan Johan : betul tu...kalau dah suke semuanya menarik...

    Cikbelog : lagu2 korea pon best jugak...tp kalau dah tengok citer, baru tau lagu2 yg best..

    Ahsfantasy24 : haah...boys over flower mmg BEST!!!

    ReplyDelete
  7. salam...

    best ke criter tu???
    MO pun suka tengok drama korea ni...ralit kalo tengok kan...

    jom join Segmen Bersama MO : Satu kata bisa menggentar rasa...

    ReplyDelete
  8. best sgt cite ni.. baru je abis tgk.. ehhehe.. suka3!

    ReplyDelete
  9. ala, best ke?
    nak tengoklaa nanti!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)