Temuduga Skim Biasiswa NSF Bilangan 3 2010

4
Pada 22 Dis, Cik Kasih menghadiri temuduga biasiswa NSF Bilangan 3 di PICC, Putrajaya. Alhamdulillah, sesi temuduga tersebut berjalan dengan lancar. Keputusan bakal diumumkan pada Januari nanti..mudah-mudahan ada la rezeki untuk dapat biasiswa tersebut.


Bila teringat balik hari kejadian, ketika saat2 menunggu giliran untuk ditemubual.. macam-macam perasaan ada time tu...gementar tak yah cakap la...dah la air-cond kemain sejuk, tambah pulak perasaan gugup + berdebar...mahunya tak menggeletar kepala lutut...hahahaha...Dah la sensorang time tu, takde sapa yang kenal...semuanya dari universiti yang berlainan... so, xde teman berborak untuk meredakan gelodak dalam hati...dengar pulak sok sek sok sek dari orang sebelah...
.
.
.

Orang A : "Dengar kata diorang banyak tanya pasal nama2 menteri" (gulppp...mati la aku..aku memang fail kalau bab nak ngingat nama2 menteri).

Orang B : "Diorang tak tengok sangat pun slide presentation tu, diorang banyak tanya soalan2 isu2 semasa" (gulppp lagi sekali..adoiii..isu apa ek sekarang ni?)
.
.
.
.
.

Bila mengingatkan balik kenangan tu, nak gelak la pulak rasanya...sebab, apa yang diorang sok sek sok sek tu semuanya x betul...mungkin lain panel lain soalannya...fuhh lega..dan mungkin jugak berkat doa dan selawat yang tak putus2 aku baca sementara menunggu nama dipanggil...hehehehehe...
.
.
.
.

setelah hampir setengah jam ditemuduga, tepat jam 10 pagi, aku melangkah keluar dari bilik temuduga dengan penuh perasaan lega yang amat...fuh...berakhir jugak akhirnya...lega sangat2...sempat g jalan2 + makan2 kat masjid putrajaya...



Nota kaki : keluar bilik temuduga baru perasan rupa2nya aku hanya pakai selipar je...orang lain semuanya pakai kasut...huhu...sempoinya den!






4 comments:

  1. saya keje di MOSTI... tp bukan bahagian NSF tulah... apepun all the best k.

    ReplyDelete
  2. salam..cuba check ada tak nama anda?

    http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

    ReplyDelete
  3. salam

    semoga dapat untuk rezeki tahun baru :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)