Wet World Shah Alam

2

Salam semua.. hai, lama betul niat nak update blog asyik tergendala je...huhuhu...walaupon cerita yang nak disampaikan dah kira tahap "BASI" dah, tapi tak kira, tetap nak stori mori kat sini...hehehehe..
.
.
.
.

Ingat tak entri cik Kasih pasal temuduga NSF sebelum ni...cerita ni adalah kesinambungan daripada kisah jalan2 kat Shah Alam selepas sesi temuduga tersebut... Alang2 datang dari jauh nun selatan, takkan nak balik terus after temuduga tu kan... so, dah alang2 jugak dapat cuti lama sikit, so cik Kasih stay la rumah kakak kat Shah Alam...kebetulan pulak memang cuti sekolah time tu.... apa lagi excited betul anak2 buah cik Kasih yang comel2 dan hensem2 semuanya tu, ajak p mandi manda kat Wet World Shah Alam...nama pon budak kan...nasib baik bakal mak budak ni tak excited sama...hehehehe....
.
.
.
.

Jom kita layan gambar diorang tengah seronok mandi manda...aunty diorang ni cukup la sekadar duk kat tepi je sambil snap gambar2 diorang...


Si kenit Izyan pon tak nak kalah dengan kakak dan abg2nya... (",)

.
.
.

ke main seronok lagi diorang ni....sampaikan tak sedar, hari dah pon senja... orang lain pon dah nak beransur pulang...tapi masing2 masih tak nak keluar dari kolam tu lagi...iskh3..




(",)


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)