Header Baru...

6

Yeayy...finally siap jugak design header untuk blog Kasih Suci ni... walaupun mengambil masa beberapa jam untuk proses mengedit dan menata rias supaya ianya kelihatan cantik dan menarik pada pandangan mata sendiri...hehehehe....
.
.
.

Setelah berhempas pulas + kerah idea, maka terhasillah dua design yang rasa2nya OK LAH! hehehehe...
.
.
.
.
.
.
.


 ni design yang pertama. At first, macam suka dengan design ni...tapi bila fikir balik....ALAMAK! cam budak2 la pulak ada gambar kartun di situ...mmm finally, cancel nak letak gambar ni sebagai header.


ni pulak design yang kedua...setelah ditambah, ditolak, dicampur dan dibahagi...akhirnya cik Kasih mengambil keputusan untuk guna design ni sebagai header rasmi blog Kasih Suci...amacam? Cantik tak? kalau tak cantik pon, iakan saja la ea...hehehehe...takde idea dah nak touch-up kasi cun...huhuhu.....tapi cik Kasih suka design kerawang2 dan butterfly tu...ala2 tema kad kawen gitu....hahahahaha...feel orang nak kawen la katakan....

Mmmm ok la, apa pendapat u alls? yang mana satu lagi cantik? design yang pertama atau design yang kedua?





6 comments:

  1. huhu ok la tp mcm kOsong
    kalo selitkan icON comey2
    cm yang katUn tu ok gak kot
    juz opinion je ;)

    ReplyDelete
  2. suka design yg pertama, comel ada katun :)

    ReplyDelete
  3. CahayaCintaIlahi : tq sudi bagi opinion...suke yang de cartun ea...ok..

    ReplyDelete
  4. Ieda: owh...suke design pertama jugak ea...ok, tQ sudi bg pandangan...

    ReplyDelete
  5. akak suka yang first...hehehe...sesuai ngan anak2 akak...

    ReplyDelete
  6. pandangan anna untuk design ke-2.. nampak cam profesional kot.. tak suke sgt katun2.. hehe.. juz opinion.. apa2 pun, 2-2 cantek.. kasihhhh.. buatkan satu untuk my blog rasmi trainee counselor.. hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)