Kem Pembentukan JKM KTF 2011/2012

4

Salam 1 Malaysia
Salam untuk semua... dah lunch ke belum? Hai...lama sungguh topik entri kali ni terperam dalam Dashboard...baru hari ni berkesempatan untuk meng'post'kannya untuk tontonan semua...;p
.
.
.

Ok la, berbalik pada topik yang akan dibincangkan untuk hari ini..tetiba rasa skema la pulak...adeh!..ok la, senang cerita, cik Kasih nak berstori mori pasal Kem Pembentukan JKM Kolej Tun Fatimah, UTM yang telahpun selamat dijalankan pada 22-26 Disember 2010...walaupon cerita ini sudah dikatakan agak basi, tapi tuan empunya blog ini still nak post pasal itu program....x kisah la apepon orang nak cakap... sebab blog ini Cik Kasih yang punya...hehehehehe....


kalau tak masukkan gambar, rasa cam tak berseri je blog ni...hehehehe...
gambar kat atas tu adalah merupakan barisan ahli Jawatankuasa Mahasiswa Kolej Tun Fatimah bagi sesi 2011/2012 yang baru dilantik... ehem2..yang duduk di barisan hadapan adalah muka2 peneraju kem tersebut yang terdiri daripada pengetua kolej, felo serta pembantu felo.

gaya bebas...

ehem-ehem...cik Kasih semestinya tidak akan ketinggalan dalam aktiviti bergambar bersama peserta...tahniah diucapkan kepada semua barisan kepimpinan JKM yang baru...selamat menjalankan tanggungjawab yang telah diamanahkan dengan sebaiknya.
.
.
.
.

untuk pengetahuan semua, cik Kasih juga telah diberi mandat untuk menjaga Biro ICT dan Dokumentasi. Sebagai langkah permulaan, blog rasmi JKM KTF 2011/2012 baru sahaja diwujudkan...jemput la jenguk ke teratak baru mereka DI SINI.. mungkin ada pandangan serta idea dari kalian untuk menambah baik blog tersebut....




4 comments:

  1. come on awek2 ktf, be cute always

    ReplyDelete
  2. n@iem88: awek2 ktf bukan setakat cute, comel2 blake...(",)

    ReplyDelete
  3. bukan setakat comel, hebat juga..

    ala canggung.. ala canggung..
    canggung datang dari tun fatimah
    siapa hebat? tun fatimah..
    siapa comel? kami juga..!
    aleee ale alee aleee..

    hehehehe..

    ReplyDelete
  4. Anna : betul tu cik Anna...hehehe

    ala canggung KTF....
    LAYANNNNN!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)