Cari idea bunga tangan untuk flower girls....

2

Enam budak kenit dah dipilih sebagai flower girls untuk mengiringi pengantin berarak naik ke pelamin nanti. Diorang tu semua adalah terdiri daripada anak2 buah KS sendiri...mmm nasib baik ada anak buah yang ramai + comel2 semuanya...takde la perlu pening kepala nak mencari siapa yang nak jadi flower girl kitorang nanti...huhuhu...
.
.
.
.
.
Costume untuk diorang dah selesai..harap2 comel la diorang nanti bila masing2 dalam persalinan yang telah dijahit khusus untuk mereka...tapi takde la grand mane pon, setakat baju kurung tak glemer mana pon kan...hahahahahahahaha..... cuma sekarang ni, tengah berfikir-fikir untuk mencari idea untuk gubah bunga tangan diorang. Bunga dah ada..lebihan bunga masa majlis tunang dulu....actually bukan lebihan, tapi bunga tu memang tak jadi nak guna untuk buat gubahan..sebabnya KS time tu memang tengah rambang mata... ni la akibat banyak sangat idea dalam kepala...bila nampak bunga yang cantik sikit, mula la berkira-kira nak buat gubahan yang macam2...padahal sebelum tu bunga dah beli dah...alih2, banyak bunga lebih....hehehehehe...
.
.
.
.

Biasa la kan, bila tengah nak mencari idea ni, pakcik gugel semestinya menjadi sumber aspirasi...senang..taip je apa yang nak dicari....semuanya keluar...hihihihi....Actually bunga kat atas tu cantik...kombinasi kaler yang sangat cantik...purple + pink....sesuai benor ngan tema den nanti....(",)
.
.
.
.

Dalam banyak2 gambar, KS sangat suka ngan gambar ni...bunga carnation purple + putih...sangat sweet...tambah2 yang bakal pegang bunga ni pon sweet2 je semuanya...
.
.
.
.


white rose...yang ni pon cantik!
fresh je nampak.. tambah pulak pemegang untuk bunga tangan ni panjang..so, senang la bebudak tu nak pegang nanti...mmm mungkin boleh curi idea ni...nanti belit2 reben pada batang bunga...nampak eksklusif sikit...(",)
.
.
.
.

Bunga ni quite sama dengan pattern bunga yang sedia ada...kombinasi kaler krim + purple...
seriously, bunga purple tu sama dengan bunga lebihan yang KS ada tu...haa, mungkin jugak hasil bunga tangan untuk si kenit tu rupanya cam gini nanti...apa2pun, kita tunggu je la pada hari kejadian nanti ye....hehehehehehehe....



Nota kaki : 21 hari sahaja lagi....GULPPPP!!!!!!!


2 comments:

  1. wahhhhhhhhhh......debar2 tak???suke bunge yg last skalik:)

    ReplyDelete
  2. Aimi: berdebar jugak...hehehehehe...

    ooo aimi suke bunga yg last skali ea...sweet kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)