Lebih sebulan terperam...

7

Hai....Dah sebulan lebih terperam...baru semalam terhegeh-hegeh nak pi cashkan....nasiblah labu...huhuhuhu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

NI HA!
Check dari Nuffnang....Alhamdulillah, akhirnya cek tersebut selamat sampai...Cek ni sampai kat Terengganu...time KS balik kampung hari tu baru berkesempatan ambil dan bawak balik JB. Tengah kalut-kalut dengan benda lain, dah tak ingat tentang cek yang sememangnya setia terselit dalam fail....Alih2 baru semalam terpandang cek ni, tu yang terus gi ATM untuk cashkan....huhuhu...Nasib baik cek ni valid dalam masa 12 bulan...kalau sebulan? x merasa la duit tu...huhuhu....


Walaupapepon, thanks a lot to Nuffnang sebab sudi kasi duit pada KS. Lenkali bagi la lagi ye...Banyak2 pon tak pe...hihihi.....Rindu kat BE yang dah lama tak berjoget2 kat blog Kasih Suci ni....;(




7 comments:

  1. untunglah dh cash out duit nuffnang. kte takpernah dapat BE punn, huhu :(
    any tips?

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    masih nunggu cek dr nuffnang gak, rasenya bln 3 ni kot br dpt.. hishhh, dh mcm² dh plan nk beli.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Nabila faryzza : x pernah dpt BE ke? tips tu xde la...tapi makes sure rajin update blog + blogwalking tuk up traffic... ni pon dah xde kuar BE, mayb sebab jarang BW..

    ReplyDelete
  4. ♥Leily|Ummi Alya Husna♥ : tQ..cek dr nuff memang lambt sikit...once dah click cashout mmg nk kne tunggu 2-3 bulan...

    ReplyDelete
  5. fatynadia : alhamdulillah...walaupon sedikit, still jugak dinamakan rezeki

    ReplyDelete
  6. wahh dah cash out?? mesti byk nih, sy ciput je, mls nak cash out hehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)