Kad2 udah di'ngepos'....(",)

4

Selamat malam semua
Just nak update tentang status kad jemputan untuk majlis perkahwinan KS pada Mac nanti... Untuk pengetahuan kawan2 semua, kad2 tersebut telahpun berjaya di'ngepos' kelmarin...dan ada beberapa keping juga sudah dipos tengahari semalam.. Sekiranya ada kawan2 yang nak kad, still boleh tinggalkan alamat sebab kad kosong yang belum terisi namanya masih ada lagi....(",)



Tetiba rasa berdebar bila terpandang jumlah hari yang masih tinggal sebelum menuju ke hari kejadian. Uhuk uhuk... 30 hari sahaja lagi...pejam celik pejam celik ............
HUH! Persiapan??
mmmm masih banyak yang belum diselesaikan...
buat masa sekarang tak boleh nak setelkan mana2 yang masih belum setel...
sebabNYE adalah JARAK yang menjadi BATASAN...
mana2 yang terlintas difikiran, yang perlu diambil tindakan cepat terpaksa la mintak tolong daripada si kakak2 yang berada kat Trg untuk uruskan sebelum menanti tuan empunya badan terbang pulang ke Trg... Nasib baik ada diorang... Tuan punya badan kat sini pandai MENGARAH je orang kat sana..huhu...


Nota kaki : Mahal sungguh harga setem ye! RM0.80 untuk satu kad...huhuhu...


4 comments:

  1. wahhh...nak kawen da die, heheh. congrat's dear :)

    ReplyDelete
  2. sure tgh berdebar2 nie kan? hehe

    nway, harga setem mmg makin mahal.. esp bila pki printed envelope

    ReplyDelete
  3. cintabungablogspot: thanks 4 de wish...(",)

    ReplyDelete
  4. Aya : hehehe...berdebar tu xde la sgt...hihi...

    tu la pasal..harga setem makin mahal kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)