Review Seminar bersama DMFK...

2

Halloooo...
Kalau ada yang masih ingat, sebelum ni KS terlibat dengan Seminar Sehari Bersama Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah yang bertajuk "TENGGELAM atau TERBILANG". Alhamdulillah, seminar tersebut telahpun berjalan dengan lancar bermula jam 9 pagi dan berakhir lebih kurang jam 6 petang.

Bertindak sebagai salah seorang AJK seminar, sudah tentulah gerak kerja yang teliti perlu dititikberatkan bagi memastikan perjalanan majlis berjalan sempurna sepertimana yang dirancang. Alhamdulillah, walaupun hampir setiap malam selama seminggu berturut-turut terpaksa menghadiri mesyuarat  bersama AJK dan pengarah program, penat memang la penat.... Tapi hasil yang diperolehi sangat2 menggembirakan semua pihak. Ye la, bukan senang nak organize sesebuah program yang besar, tambah pulak melibatkan nama2 besar seperti Dato'. Terima kasih banyak2 diucapkan kepada Dato' kerana sudi meluangkan masa untuk datang ke Kolej Tun Fatimah, UTM untuk menyampaikan input yang sangat berguna kepada semua peserta.

.
.
.
.
.
.


Sehari sebelum hari kejadian

 Ni la antara barisan AJK pelaksana bagi program seminar Dato'. Sempat berposing diatas pentas dewan yang telah dihiasi dengan bunga2 yang cantik. Ketika ni, jam sudahpun menunjukkan pukul 12.30 am (kalau tak silap)..
.
.
.
.
.
.


 Sempat bergambar dengan Dato' walaupun Dato' tak sempat nak pandang kamera. Maklumlah, ramai sangat yang berebut-rebut nak bergambar dengan beliau. Tambah pulak, masa sangat suntuk sebab Dato' nak kena pergi ke airport untuk flight pulang ke KL.


Sekeping mana cukup kan...
gambar ni lebih proper sebab Dato' pandang kamera...hehehehe...
kesian Dato', nak keluar pintu pon still kena tahan tuk bergambar.
.
.
.
.
.
.



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)