Jadi model sat....

2

Entri kali ni special di'publish' bersempena dengan Majlis Konvokesyen UTM kali ke 46 yang sudah pun selesai minggu lepas. Tahniah kepada semua graduan2 UTM khususnya kepada adik2 labmate iaitu Ema, Wani, Iffah, Anis dan Shaf. Congratulations for all of them.
.
.
.

Walaupun tuan empunya blog tak graduate sekali dengan diorang untuk sesi kali ni (tunggu phD siap dulu daaa..), tapi aura berkonvo tetap berkobar-kobar. Especially bab shopping2 kat tapak pesta konvo. Dengar2 ceriter banyak yang menarik kat tapak pesta kali ni...tapi KS sempat berkunjung ke situ 2 kali je...kali pertama pergi tengah maghrib hari khamis lepas...huhuhu...orang lain sibuk nak balik, kitorang laki bini baru terhegeh-hegeh nak ke sana....dalam masa yang singkat, mana sempat nak shopping2 (bagi org perempuan la...)...tapi tidak bagi kaum lelaki ye! Dalam tak sampai 20 minit jalan2 kat sana, sempat dirembatnya 3 pasang kasut sukan...huhuhu....nama pon orang sukan, pantang betul nampak kasut!! Tapi nasib baik sempat jenjalan buat kali kedua jumaat petang tempohari...dapat la jugak beli blaus sehelai....hehehehe....
.
.
.
.

Ok la..straight to the point...
Sebenarnya KS nak show off gambar2 kitorang berjubah tempohari.
Jadi model sat! hehehehehe....gambar2 ni dirakam oleh saudara Faizoul, salah seorang professional fotographer yang ditugaskan untuk meng'snap' gambar2 kami...hehehehehe.... kitorang ditugaskan untuk ber'posing' ala2 model pada hari tu... penat rupanya jadi model ni...walaupun shooting cuma berlangsung setengah hari je, tapi cukup2 memenatkan. Gambar2 yang diambil adalah untuk dijadikan sampel untuk pakej2 gambar yang disediakan untuk sesi konvo kali ini. Mahukan informasi selanjutnya, KLIK DISINI
.
.
.
.

Penat dah berceloteh. Jom layan gambar2 cun yang telah berjaya KS sedut dari facebook saudara Faizoul.

Pose skema. Walaupun gambar ni agak skema ala2 tengah nyanyi lagu Negaraku, tapi tetap cun! Hihihihi...
Lokasi : Depan bangunan N28, Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat


"Duduk bersimpuh si anak dara, Dalam ramai2 terselit orang anak teruna" --> sila baca ala2 berpantun gitu..hehehehehe...
Lokasi: Di sekitar air terjun bangunan HEMA UTM


"Lihat di sana! Ada kumbang sedang bertenet..." 
Lokasi: Tasik UTM



"Jom pakat lompat...tengok sape lompat paling tinggi"
Lokasi : Tapak helicap, depan Masjid Sultan Ismail UTM


"Say cheese"....peace....
Lokasi: Depan pintu gerbang utama UTM


2 comments:

  1. cun2 la model2 ni..tahniah ye!

    http://denuanza.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)