Dapat mungeee!!! Yippieee....

6

Orang lain berkonvo, KS turut dapat munge!
Thank u soooo much dear! Terharu sangat2...sape tak hepi kalau hubby sendiri yang bagi kan.....(",) Luv u so much.. sila jangan ada yang termuntah baca statement ini ye...hahahahaha....
.
.
.

Bukan sekuntum tau, tapi 12 kuntum...rose pink + red...sweet sangat2... tapi dek kerana ke"excited"an yang terlampau, terlupa nak snap dulu jambangan asal bunga tu.. Tapi tak mengapa, jangan keciwa sebab KS akan menyajikan u alls dengan gubahan yang lebih menarik lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


TADA!!

Gubahan tak seberapa dari KS. Nasib baik hubby bagi idea g beli vase kat kedai 2N berhampiran rumah. Paling tidak, berseri la jugak rumah baru kitorang dengan bunga ni. Al-maklumlah, rumah orang baru kahwin, kosong lagi...tak sempat lagi nak letak2 bunga pape yang patut...hihihihi... 


 Disebabkan rose tu ada dua warna....So, vase pon nak kena ada dua la jugak. Satu vase semuanya bunga kaler pink, dan satu lagi untuk bunga kaler merah. Taruk air banyak2....mudah2an bunga ni tahan segar bugar lama2 sikit....hihihihihi....


 Hasilnya, letak kat sebelah kiri kanan TV. Hmmm not bad!
 

Mmmm nampak tak 3 ekor penyu kat depan kaki TV dalam gambar kat atas tuh? Penyu2 tu en hubby beli kat Pasar Payang Kuala Terengganu sebelum kitorang bertolak balik ke JB dua minggu lepas. Nama pon kawen ngan orang Trg, kena la ada trademark penyu...dok gitu?hehehehe....


6 comments:

  1. wiwittt..
    pasangang orang ganu rupenye..
    patut pung ada penyu kiut tu..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. awwwww....romantik gituuuuuuu....kiut la plak penyu tu..bak mai sekor yg pink..hehhehe

    ReplyDelete
  3. kasih..................

    comel2.......nak gak penyu tu...hahahah..

    PS: bilalah nak bertukar tangan nie hadiah?? em!!!

    ReplyDelete
  4. toyolkiut: haah...pasangang org Ganu...husband org JB...

    Kak Jaja: romantik kan...jangan jelez...hahahahaha...nk gak ke penyu tu? nnt i belikan tuk u satu nxt time ye....

    Kak Ayu: akak nk penyu camtu ke?nt ble kasih balik Ganu, kasih belikan tuk akak ye...

    ReplyDelete
  5. akak rasa kabinet tv kita sama la..cuma bezanya akak punya warna hitam...

    ReplyDelete
  6. yeke...kebetulan sungguh kan....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)