Majlis Anugerah Srikandi KTF 2011

2

Salam semua...
Biar la cerita pasal Majlis Anugerah Srikandi (MASA) Kolej Tun Fatimah ni kira dah agak basi.. yelakan...diner tersebut telahpun berjaya dijalankan pada 18/3/2011 tempohari...Walaupun dah agak lama berlaku, tapi tuan empunya blog ni still mengada-ngada nak update tentang diner yang sangat meletop itu! Tambah pulak diner tu kiranya program KS yang terakhir di Kolej Tun Fatimah sebagai pembantu felo...hukhukhuk...Sure lepas ni KS akan rindukan aktiviti serta program yang best2 kat KTF... ;(
.
.
.
.
.

Diner MASA malam tu adalah bertemakan Masquerade Party... Bertepatan dengan tema yang telah ditetapkan, so ramai la warga2 kolej yang bergaya sakan dengan topeng2 masing2...macam2 bentuk rupa topeng malam tu...yang berbulu, yang bersayap, yang berkepak...nasib baik takde yang pakai topeng otomen..hahahahahaha....yang pastinya, tema dinner pada malam tu memang menjadi dan sangat grand gitu....tak sia2 pasangan pengantin baru yang baru seminggu diijabkabulkan tu turut sama datang join memeriahkannya...tambah pulak hidangan makanan yang disediakan pun lain daripada dinner2 yang sebelum ni.. Western food style gitu....layan chicken chop + mushroom soup + dll...walaupun tak larat mengabiskannya...hehehehe..tp still menikmati keenakan hidangan yang disediakan.


Kalau tak bergambar memang tak sah kan!
Bersama Min...bakal pengantin baru...hehehehehehehe....nanti jangan lupa jemput datang makan nasi minyak ye..


With my best buddies, Anna dan Jue.. memang meletop la topeng kaler biru tu... berkepak-kepak...hehehehehe...


Bergambar kenangan dengan adik2 JKM dan ex-JKM. Excited betul diorang nak bergambar dengan pengantin baru...nak amik aura katanya...hihihihi...


3 serangkai...oppssss, yang kat tengah tu married already ye! hahahaha....yang lagi dua tu still single...but not available lagi daa...dah ada yang cop! (",)


Barisan orang kuat KTF yang terdiri daripada pengetua kolej, felo, pembantu felo dan JKM KTF. Selepas ni KS pasti akan merindukan saat2 bersama mereka2 semua.. lepas ni dah tak berkesempatan untuk join program2 best kat KTF lagi dah...huhuhuhu...


Last but not least, bergambar dengan En Suami terchenta... first time dapat bergambar sebelah menyebelah time dinner. Tapi awatnya mulut En Suami muncung lagu tu? hahahahahahaha.... sebenarnya kitorang tengah bersembang. Disebabkan Si Isteri sangat alert dengan kedatangan sorang mamarazi yang datang nak snap gambar kitorang secara curi2... tengah2 bersembang nasib baik sempat senyum kat kamera...hahahahaha...begitu la ceritanya...hihihihihi....


Nota kaki: Rindu sama Kolej Tun Fatimah....hukhukhuk...






2 comments:

  1. kasih..
    walau kamu update lambat...kak tak kira,,nak gak kata..ini kali pertama kak dapat lihat gambar en suamimu...
    wah!!! tampannya


    PS: dah suka lihat gambar teman2mu...wah!! bertopeng ko..awat tak buat entry mana satu kasih suci???
    mana tau..kak ayu menang

    yang...bila jemputan ke rumah en suami??

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu: thanks sis sebab puji en suami...x tampan mana pon...bese2 je...sedap mata memandang...hehehehe....

    kalau buat entri mana satu kasih suci, sure la akak yg menang...hihihi...senang sgt contest tu...

    jemputan belah lelaki 29/5 nnt...nnt sy jemput akak ye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)