Mula bercuti....

2

Ini bukan cuti-cuti Malaysia ye...tapi cuti-cuti balik kampung untuk persiapan majlis perkahwinan. Tinggal seminggu je lagi...dalam tempoh seminggu ni la masanya untuk pulun mana2 yang belum siap. Ye la kan..sebelum ni buat persiapan gitu2 je...jarak menjadi kekangan..


So, di saat entri ini dipublish, KS pada ketika ni sudah berada dalam bas balik ke Trg (harap maap, ayat poyo sikit..hehehe). Buat entri siap2 untuk memaklumkan "percutian" KS selama 2 minggu. Faham2 jela kan.. bakal pengantin tengah bizi..mane la sempat nak berblog lagi...hehehe...tapi tak tau la jugak kan..if ada kesempatan nak update pape yang menarik, maka ada la nanti...hehehehe....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Sebelum KS berundur diri. Ni kira invitation rasmi KS buat blogger2 kat luar sana untuk ke majlis perkahwinan KS pada 12 Mac 2011 (Sabtu). Kepada mana2 yang tinggal berdekatan dengan rumah KS kat Trg, jemput la datang ye. Pelan de kat bawah...hehehe....








2 comments:

  1. yang..................selamatpengantin baru..kak doakan majlis berjalan dengan elok yer

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru dear... jumpa di terengganu nnt... =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)