Celebrate Bufday Boy!!!

0

Sebelum membebel dengan lebih panjang lebar lagi, KS nak ucapkan Happy Birthday yang ke 24 kepada Shariff anak pakcik Ghouse aka adik beradik Fauziah Ghouse (tipu je..hehehe). Semoga Sharif maju dan lebih cemerlang dalam apa jua lapangan yang Sharif lakukan. Mudah2an...Amin....
.
.
.
.
.

Hari ni merupakan hari terakhir KS berada di UTM sebelum bercuti kawen..hehehe...tinggalkan dunia research buat sementara waktu....dan hari ni jugak merupakan hari terakhir KS bergelar 'cik' atau 'miss' dipermulaan nama bersama2 diorang...uwaaa....lepas ni title akan berubah. ;( ok la taknak sedey2 kat sini sebab hari bahagia bakal tiba tak lama lagi....ada apa pada status kan...hihihihi....
.
.
.
.
.

Jom kita flashback apa yang berlaku pada hari ini...ada apa disebalik majlis sambutan ulangtahun anak pakcik Ghouse ni...hehehehe.....kalau tak silap, sejak 2 minggu yang lepas lagi si Shariff ni asyik mengingatkan kitorang pasal bufday dia pada hari ni (4/3). Dengan harapan, kitorang ni buat sesuatu sempena hari tuanya.... konon2nya ada suprise party macam yang kitorang buat untuk penyelia research kitorang sebelum ni....hehehe...tapi maaf la Shariff, masing2 sibuk dengan kerja masing2...so at first memang takde sape yang sudi jadi kepala untuk buat apa2 plan...pendek kata memang x plan pape la....tapi yang peliknye, kenapa la Sharif ingat akak nak buat surprise party tuk kamu? --> mmm tak faham den! Tiba la pada petang semalam, tengah2 KS sibuk kemas2 barang sorang2 kat bilik, datang la sorang awek ni nak bincang pasal plan untuk hari ni....After sok sek sok sek punya sok sek....akhirnya kata sepakat diambil.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jeng jeng jeng.....
Nasib baik si Zara anak makcik Maimon (buah hati pengarang jantung anak pakcik Ghouse) ni sudi jadi mastermind untuk arrange sumting yang surprise untuk kekasih hatinya. KS bertindak sebagai assistant je...hehehehe....bersekongkol dengan yang lain2 (Zul, Anis, Wani, Ema, Shaf, Iffah). Walaupun majlis ni tak brape nak surprise, tapi SUPRISE jugaklah dengan kehadiran awek comel berbaju merah yang tetiba datang bawak kek....hehehehe....

 Ha, ni la dia si bufday boy yang diraikan.... terharu tak dengan apa yang kitorang plan ni?hehehehee.....
 
 Blueberry Cheese Cake special punye....import khas dari kedai "Resepi Rahsia"..

 Bukan setakat makan kek je....ni ha! siap ada spagetti special lagi....
dimasak spesel oleh anak makcik Maimon....hehehehe

 Kek dah pun selamat dipotong....sebelum sesi makan bermula, haruslah kita bergambar beramai-ramai dulu...iye ke idok? say "CHEESE" sebelum kita serang blueberry cheese cake yang sodap itu....

 
 Ok anak2 sekalian, meh sini akak nak sendukkan spageti....praktis sebelum jadi isteri orang...hehehehe....lepas tak? hahahaha...

Hepinye dia....maklumlah, si buah hati pengarang jantung ada kat sebelah...hihihi....semoga kalian berbahagia ye....tak mo gaduh2....ingat ye adik2 sekalian! hehehehe...





Nota kaki: Sebelum terlupa. Good luck ye kepada Zul dan Sharif yang akan depends proposal pada 9/3 nanti....present betul2....semoga sukses.....akak doakan dari jauh je..nun jauh dari Trg...(",)







0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)