Bila Si Dia dah dapat rentak...

4

Fuh..seminggu tak update blog.
Tak sempat la nak berstori mori sejak2 dah kahwin ni...huhuhu..
Ikutkan ada je masa layan blog, tapi idea nak menulis & mengarang ni seakan-akan dah pudar. Nak keluarkan satu baris ayat pun kemain lagi susah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tengok pada tajuk kat atas nun
"Bila Si Dia Dah Dapat Rentak"
.
.
.
Siapa dia tu?
Rentak apa yang dia dah dapat?
.
.
.
.
.
.
.

Haaaaa...
Cuba tengok betul2 gambar kat bawah ni!

Ni la gaya En Hubby yang dah dapat rentak main game Farm Frenzy kat laptop Si Isteri. Kemain lagi dia conquer sorang2 main game tu. At first, dia buat "dek" je bila tengok Si Isteri rakus je klik2 tetikus untuk tanam rumput sebagai makanan haiwan2 ternakan tu...layan bola lagi syok baginya. Tapi ntah macam mana ntah, alih2 dia pulak yang terlebih excited dari Si Isteri layan game Farm Frenzy tu...sampaikan habis semua level disetelkan tanpa langsung tak bagi "can" pada Si Isteri. Layan je la...Alih-alih Si Isteri download Farm Frenzy 2 dan Farm Frenzy 3 tanpa pengetahuan Sang Suami. Hi Hi Hi...


Layout Farm Frenzy




4 comments:

  1. BILA AKAK BERKUNJUNG KAT RUMAH KASIH....

    ReplyDelete
  2. kasih..kak ayu takut nak start main game.. sebab kak ayu jenis hantu game.dalam hp pun kalau tak ada customer kak belasah main..sampai kadang2 kena tegur dengan pelanggan..hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhhh... boleh compete camtu.. thk level sapa paling tinggi. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Kak Zai: Hai Kak Zai...lama x jenguk teratak akak....

    Kak Ayu: hahaha...kirenye kak ayu pon hantu game la ea...parah jugak tu sampai kena tegur dek customer...hihihihi

    Ana: bagus jugak cadangan tu...pasni leh lawan la ngan Sang Suami...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)