Kolokium Research Group Siri 5

0
Salam 1 Malaysia...
Dah lama entri ni duk terperam dalam "Dashboard" menunggu masa untuk dipublish. Macam mana entah boleh terlepas pandang.. Tapi tak mengapa, walaupun sudah agak basi ceritanya, tapi tetap jugak nak bercerita.


Mengikut kalendar yang terpampang di depan mata pada ketika dan saat ini, Kolokium Siri 5 telahpun berlangsung pada akhir bulan Mac iaitu 2 bulan lepas..hahahahaha...nampak sangat cerita dah basi pon nak diwarwarkan di sini. Takde apa yang special sangat pun tentang Kolokium kali ini....cuma.....nampak tak paper bag kaler putih berkerawang hitam kat atas meja dalam gambar di atas tuh? hehehehe....tu la goodies bag dari KS untuk diorang sempena majlis perkahwinan KS Mac lalu. Itu je yang nmampu KS bawak pulang untuk geng2 research KS kat UTM nih...nak buat cano, diorang nk pi majlis ritu, jauh sangat katanya....takpo lah...den ngerti....


Seperti biasa, Kolokium dijalankan dengan sesi perbincangan dan jugak pembentangan. Kali ini, KS cuma duduk je sebagai pendengar dan pemerhati yang tegar sambil2 bergosip-gosip girl kat belakang...hehehehehehehe....


Seusai sudah sesi pembentangan dan sesi soal jawab, acara makan2pon bermula. Kalau takde makan2 memang tak sah kan...otak dah penat bekerja, perut pon nak kena berisi jugak kan...kalau tak cano nak buat research??hehehehe...



Finally, berakhirlah sudah sesi pengajian buat sesi kali ini...wah! pejam celik pejam celik dah habis semester 2 dah..sem depan dah masuk sem yang ke-3...cepat betul masa berlalu....




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)