Juadah pagi untuk pagi Ahad...

2

Alhamdulillah..syukur padaMu Ya Allah kerana masih memberi peluang untuk aku bernafas di muka bumiMu nan indah ini...

Seperti hari2 yang sudah, mood tersangat la baik pagi tadi...hari Ahad la katakan...cuti, leh lepak2 dan bersantai kat rumah. Disebabkan tak berkesempatan nak masak nasi lemak untuk breakfast pagi semalam, niat nak masak nasi lemak KS tunaikan pagi tadi.... Setelah ber"ketung-ketang" sensorang kat dapur, akhirnya siap nasi lomak sambal udang + ikan goreng hasil air tangan KS. Sangat seronok sebab ni kira first time masak nasi lomak untuk suami terchenta...hehehehehe.... Alhamdulillah, tak kena komplen pape...hihihihi....Kussss semangat....
.
.
.
.

Sempat pulak en suami p masuk kebun depan rumah ambil daun pisang. Wah spesel gitu, makan nasi lemak beralaskan daun pisang. Rasa macam makan kat kedai pulak..hihihihi...





2 comments:

  1. ni masak nasi lemak pagi2 ahad ni sah2 kes juadah membawak ke tengah hari kan? dua dalam satu..hehhehe..wah2..skang ni dah pandai ketung ketang yek..bagus2..penuhkan perut suami dengan hasil air tangan kita..siap daun pisang yg tak tahan tu..hehhe

    ReplyDelete
  2. hahahaha...sampai ke mlm kak nasi lomak tu...hehehehe...nak buat cane, suami suruh masak jugak lauk tuk tengahari dan malam...dah tanggungjawab isteri tuk jaga perut suami...hihihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)