Rombongan cik Kiah ke rumah KS....

3

Semalam rombongan cik Kiah datang rumah...cik Kiah dari Kolej Tun Fatimah, UTM....hehehehehehehe.... Walaupun takde pon antara diorang yang bernama Kiah...hahahahahahaa.....seronok betul terima rombongan diorang ke rumah KS. Thanks la diucapkan kepada Ana, Jue, Roha, T-kah, Min dan Wani, sebab sudi berkunjung ke rumah KS yang tak seberapa ni. Al-maklumlah, rumah orang baru kawen....tak seberapa...hehehehehehe...hopefully layanan yang diberikan memuaskan hati semua yang datang.
.
.
.
.
Kiranya ni adalah kedatangan diorang yang pertama ke rumah KS sejak KS kahwin 3 minggu yang lepas. Rindu betul nak jumpa diorang, berborak-borak, bergelak ketawa, bergurau senda....Ana dan Jue merupakan teman rapat KS kat kolej memandangkan kitorang sama2 memegang jawatan sebagai pembantu felo kat KTF. Bila dah berhenti jadi pembantu felo, rasa rindulah pulak dengan program2 kolej.. Kalau dulu, setiap hujung minggu sure sibuk dengan aktiviti2 yang dianjurkan oleh JKM kolej. Seriously, KS sangat rindukan moment tersebut...really missed it...

Untuk meraikan kedatangan diorang, KS cuma sempat sediakan spagetti dan dadih je (request dari Ana)... Nasib baik en suami sudi masakkan jelly pic..at least ada la hidangan tambahan untuk diorang sebagai pencuci mulut. Walaupun hidangan yang disediakan  biasa2 je, tapi hati seronok bila tetamu suka dengan juadah yang tersedia..hihihihi...Keropok dan jagung rebus tu pulak, Ju dan Roha yang bawakkan...thanks ye!

Makan, makan jugak..tapi bergambar memang tak leh tinggal kan...hehehehehe...jom layan aksi2 diorang...

Ju dan T-kah...
PEACE ye kawan2 --> kata T-kah...

Ana dengan pinggan berisi spagetti dan Wani sempat tayangkan mug berisi blackcurrent juice.


Roha dan Min... tengah amik makanan pon sempat berposing ye! (opppsss, sila abaikan pemandangan yang kurang menyenangkan di bahagian belakang..hehehehehe)

Kemain lagi korang duk bergosip ye!
Macam2 citer keluar...sambil makan sambil bergelak ketawa...Entah apa yang kelakornye pon tak tahu la...huhuhu...yang pastinya, diorang ni memang happening la... Ni baru 6 orang yang datang, dah gamat satu rumah...bayangkan kalau satu kolej yang datang...hahahahaha...pengsan den!;p





3 comments:

  1. wah!!! nak sket spagetti...syok kan bila sekali sekala kawan2 menjengah ke rumah kita..moment2 macam ni la yang akak pun rindu kan...saat nak berhuha huha dengan member2 lama...kalau time mcm ni..suami kena letak jauh2 sket..kalau tak, nak borak pun tak syok...hehhe

    ReplyDelete
  2. Betul tu sis...mmg sonok sangat berhuha-huha ngan diorang...tp betul la, nak bergosip-gosip dgn gegirl tu, husband kena p main jauh2...hahahaha...baru syiok!

    ReplyDelete
  3. hahahaha... spagetti sgt sedap!!! nk rsa nsi lmak la plak... hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)