Antara rupa ikan2 yang menakutkan...

0

Siapa suka makan ikan, sila angkat tangan..hehehehe...
Agak2 korang, pernah tau tak or pernah tengok tak camne rupa ikan yang really scary? Sepanjang hidup KS, tak pernah pulak tengok rupa paras spesis ikan yang buruk lagi mengerikan wujud dalam laut...Kiranya ni first time la tau...ada rupanya ye spesis diorang kat nun dalam laut tu....
.
.
.
.
.
Meh kita sama2 layan gambar2 ikan yang mempunyai rupa paras yang menakutkan.
Agak2 korang, ada tak yang sanggup makan ikan2 cenggitu...tak sanggup kot nak telan....huhuhu 
.
.
.
.
.
.


"Angler"
Haaaaa....ikan makan budok!!hehehehehe...
Mak aiii...giginye...rupanya cam tengah marah bebenor.....


"Black Dragon"
Sekali tengok cam rupa mengkarung pon iye jugak kan....siap nampak jelas lagi nyata rupa insang spesis ikan ni...


"Coffin"
Sekilas pandang, rupa tak macam ikan pun....
Cam rupa kodok berbulu adalah....huhuhuhu.....cam spesis anaconda pon iye gak kot....


"Fangtooth"
Yang ni lagi la ngeri....eeee....tak tahu nak tulis caption apa daa....
Ngeriiiiiiiii......lariiiiiiii....


"Gulper Eel"
Antara spesis belut...kemain panjang...nasib baik den jenis yang tak makan belut....yakssss.....besor bebenor mulut spesis belut ni....


"Longnosed chimaera"
Erkkk??? Ikan ada hidung ke?
Siap ada telinga lagi tu...panjang pulak tu....betul ke idok tu rupa telinga ikan tak tau la....kalau salah, mintak ampun bebanyak ye....


"Viper"
Bunyik cam wiper kete je...hehehehe...
Ngeri betul tengok gigi ikan nih....siap ada gigi taring...sure ikan ni adalah spesis karnivor....gigi taring tu kan leh buat lapah daging...hehehehehehe....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mana datangnya gambar2 ni semua?
Kalau nak tahu, sumber asal datangnya dari SINI ye....







0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)