Baby Ainur...

2

Tahniah diucapkan kepada sorang kawan KS yang dapat baby girl yang diberi nama Nur Ainur Mardhiah. Bertuah betul Ija sebab hidup dia dah dikatakan lengkap sebagai seorang ibu sebab dah dikurniakan sepasang anak (Quan & Ainur) yang comel2 semuanya. Sebagai kawan, KS turut tumpang gembira....
.
.
.
.
.
.

Baby Ainur...lena betul si kenit ni tido..

24hb April yang lalu, KS sempat bertandang ke rumah Ija kat Gelang Patah, JB untuk melawat si kenit Ainur. Pada hari tersebut, KS ditemani oleh 3 orang anak dara sunti (Roha, Ana dan Ju). Thanks Ju, sebab sudi datang ambil dan hantar den ke rumah. Jadi orang bujang sat hari tu sebab dapat keluar jenjalan ngan kawan2. En Suami ada match futsal hari tu...so, babai En Suami...tQ sebab izinkan si isteri untuk keluar berjalan2...hihihihihihi.... 
.
.
.
.
.

Seperti biasa, kalau dah berkesempatan pergi melawat baby, memang tak sah kalau tak berposing-posing kan..hehehehe...Jom Layan!!!!ZASSSS...

Roha dan Ana bersama baby Ainur...

KS pon tak ketinggalan berposing dengan baby...hihi...amik berkat....;p



2 comments:

  1. comelnyer baby..tak sbr lak LM nak melahirkan.doakan LM selamat ye?

    ReplyDelete
  2. LM: KS doakan semoga selamat melahirkan baby...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)