Jalapeno Cheese Souce dah sampai daa......

4

yeay...petang tadi En Posmen dah selamat hantar bungkusan Jalapeno Cheese Souce yang diorder dari Kak Jaja'Z...yipppiee......terlebey excited pulak bila dah bukak bungkusan...satu untuk KS, satu lagi untuk kawan yang order sekali....

Ni la rupa Jalapeno Cheese Souce tu
tak sabar nak makan sos ni...tapi dalam kepala ni masih berkira-kira, nak makan dengan apa ek sos ni...takpe2, simpan dulu...nanti nak pergi usha kat blog Kak Jaja'Z kite dulu...kot2 la ada resepi yang berkenan di hati...
 .
 .
 .

Sesampai je En Suami ke rumah, si isteri dengan excitednye bagitahu sos Jalapeno yang diorder tu dah sampai...siap letak atas meja dapur untuk suami tengok...hehehe... En Suami senyum je tengok karenah si isterinya yang terlebey excited cam budak2 baru dapat jajan..hehehehe...

.
.
.

Kepada Kak Jaja'Z...thanks tau sebab memperkenalkan sos ni....dapat la KS dan suami merasa kelazatan sos tu nanti..hehehehe...



4 comments:

  1. alhamdulillah..sampai pun...apa lagi..cepat la pi cari wedges..jamu suami untuk makan2 minum petang...kalau nak resipi, tgk kat blah bawah blog akak tu..ada link2 resipinya..thanks dearrrr

    ReplyDelete
  2. tu la...alhamdulillah dah selamat sampai pon..tu la, nk p usha blog akak la ni..nk p curik resepi...hehehehe

    ReplyDelete
  3. wah!!!!!!!!!!!
    kalaulah kami nie sihat waafiat..
    sure kak ayu dah order...

    tak apa, semoga kami cepat sembuh.. dan boleh rasa gak jalapeno cheese souce tu

    ReplyDelete
  4. xpe kak ayu...semoga akak sekeluarga cepat sembuh...sos jalapeno tu anytime je leh order ngan kak jaja...hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)