Sukan Staff UTM 2011

3

UTM Sport Games 2011 sedang berlangsung sejak 14 Mac yang lalu...dan akan berakhir pada 8 Mei nanti...Walaupun bukan bergelar staff UTM, tapi semangat untuk turun padang untuk beri sokongan kepada suami terchenta begitu tegar sekali...hehehehehe...Rasanya hampir tiap2 malam selama seminggu, KS setia turun padang beri sokongan untuk pasukan bola tampar Fakulti Pendidikan. Disebabkan suami terchenta merupakan salah seorang player bagi Fakulti Pendidikan, maka terpaksalah KS berpaling tadah daripada menyokong pasukan fakulti sendiri...hahahaha...ampun ye.... suami kena didahulukan....

Pasukan bola tampar Fakulti Pendidikan UTM yang terdiri daripada barisan pensyarah dan staf sokongan. Hebat-hebat semuanya....dan yang paling hebat adalah yang kat bawah ni.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Wah, kemain lagi servis bola ye...ada stail gitu....cayalah


Menang kalah adat pertandingan
Namun, apa yang penting adalah semangat kesukanan itu yang paling penting...
Chaiyok chaiyok...Go..go..go...


Setelah menunjukkan corak permainan yang sangat hebat dan mantap.. Namun, para pemain perlu akur dengan keputusan akhir pertandingan. Perlawanan sangat sengit...kedua2 pasukan sama2 hebat...itu memang tak dapat diragukan lagi...namun begitu, tuah lebih menyebelahi pasukan Pendaftar UTM yang terdiri daripada abang2 pengawal yang gagah perkasa.  Walauapa pun, tahniah diucapkan kepada pasukan Fakulti Pendidikan dengan kemenangan ditempat yang ke-3 bagi perlawanan bola tampar. Tahun depan boleh cuba lagi....



3 comments:

  1. kasih..
    tahniah juga utk team en suamimu..
    walau no 3... menang juga...

    ReplyDelete
  2. rajin dia ikut.. bagus2.. support suami.. anna juga support sebab FAKULTI PENDIDIKAN terchenta. hahahahahha... kalau FP lawan FPPSM confuse pulak la nak sokong mana... adeh!

    ReplyDelete
  3. Kak Ayu:terima kasih sis...tu la, nasib baik dpt jugak medal...walaupun no 3

    Ana: moral support...hehehe...kalau FP lawan FPPSM xyah sokong mana2..hehehe...duk tgk dari jauh je...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)