Aksi2 di kolam renang....

1

Entri ini adalah kesinambungan daripada cerita pasal Family Day FP hujung minggu lepas... Kalau sesiapa yang miss, boleh flashback kat SINI... Hurmm, dalam entri lepas, KS ada la tunjuk gambar swimming pool yang terdapat kat Felda Residence, Tanjung Leman..tapi, gambar tu cilok Pakcik Gugel punye...tak ORI punye...kali ni baru nak tayang gambar2 ori terbaek dari ladang..hehehehe....
.
.
.
.

Kata orang, kalau pergi tempat yang ada air terjun ke, swimming pool ke, kalau tak main2 air, RUGI yang amat...bukannya selalu dapat peluang kan..lain la, kalau ada swimming pool kat rumah sendiri...sure tak heran punye kan....Ok la, jom kita pakat layan aksi2 di kolam renang yang sempat dirakamkan oleh jurugambar yang baru bertatih guna kamera Nikon D3100..hehehe...
.
.
.
.

 Wah...seronok betul diorang main bola air ye...menyesal pulak tak turun main sekali....huhuhu...malas nak basah2 punya pasal...cukup la sepetang je berendam dalam kolam tu...

 Gaya terbaik dari perenang profesional...hehehehe....
profesional ke? Kalau tak profesional, takkan la leh jadi jurulatih renang kan....kikikih...

 "Sape kata orang besar je nak main air...budak kecik pun nak berendam jugak tau..." - kata adik Alya. Comel kan adik Alya tu...rilek je masuk air...suka betul dia....

Mmmm sape terer? Jom lawan.....
Kemain lagi ea...siap lawan siapa paling laju berenang....Ada hadiah ke untuk pemenang? Hahahaha....suke2 je boleh la....







1 comment:

  1. sy suka berenang sb boleh rendam dlm air walaupun sy x tau berenang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)