SEGMEN KHAS : BILA SI ISTERI BERBLOG .. SI SUAMI dan ANAK ?

14

Rasanya dah lama betul tak join segmen Ben Ashaari ni...tapi segmen kali ni sedikit sebanyak membuatkan hati ini tertarik untuk join..mungkin sebab dengan title "I.S.T.E.R.I" tu kot...hehehehehe...


So far, berkecimpung dalam dunia blog ni sudah agak lama la...kira2 setahun yang lalu....sejak status masih bujang...kalau time single mingle dulu, agak rajin la post entri...sampaikan sehari boleh cecah 3-5 sehari...kencang jugak la..tapi tak sekencang brother kita lam gambar tu lagi...hehehehe...

Suami memang dah lama tahu yang isterinya ni suka berblog since belum kahwin pon lagi... Nak kata suami banyak beri sokongan tu takde la, nak kata dia tak suka isteri dia berblog pon tak...pendek kata, dia tak kisah la..yang penting isterinya H.E.P.I....berblog2 jugak, dapur sentiasa berasap..itu yang P.E.N.T.I.N.G..hihihihihi....

Sebenarnya suami memang seorang yang memahami la..sebabnya suami pon pernah ada blog suatu ketika dulu...Dah dua kali buat blog dah, tapi ye la orang kata..."Hangat2 tahi ayam"...hehehehehehe...Ingat lagi time semangat dia nak buat blog dulu2, wah kemain lagi...siap sanggup stay-up semata2 nak design blog kasi cantik...hehehehe....Alih2, ntah kemana-mana je blog tu...menyepi je....hahahahahaha...

Kena mood dia baik, isteri pun suka...sebabnya kalau la si isteri ni masak menu baru ke, mula la..."Eh, awak tak nak ambil gambar ke? Leh masuk dalam blog." Wah gitu....bahagia si isteri sebab dapat suami yang sangat2 memahami jiwa isterinya dalam blogging ni...hihihihi... Anak belum ada rezeki lagi...so, no komen la tentang anak...hehehehehe...Harap2 kalau dah ada anak, mood berblog ni tetap jugak sama...mungkin cerita2 pasal anak la pulak banyak yang akan dipaparkan nanti....

Ok la, pen OFF now...
byebye...



14 comments:

  1. hehe..walaupun dah jadi isteri, masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

    meh jemput dtg umah ! hehhe.. www.alyaesprezzo.com

    ReplyDelete
  2. salam terjah

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

    ReplyDelete
  3. salam..kita serupa tapi tak sama...
    papepun, all the best yer!

    ReplyDelete
  4. salam kenal...hepi blogging

    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen sama.... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

    ReplyDelete
  6. first time singgah sini...terus follow!
    bestkan kalau suami memahami minat kita berblog..

    jom baca cerita Mas..
    http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenal. Singgah dari segmen sama.
    http://arianasstorys.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-isteri-berblogsi.html

    ReplyDelete
  8. @Alya Esprézzo : Hepi blogging to u too...

    ReplyDelete
  9. @˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ : Perghhh..nama akak ni panjang betul...camno nak sebut ntah..tQ 4 coming sis...

    ReplyDelete
  10. @leyzajamil: Kita serupa?hehehehe...all de best 4 u too...

    @aku dan segalanya: salam kenal..hepi blogging...

    @azzah: tQ sudi singgah sini..salam perkenalan...

    ReplyDelete
  11. @mas saari: tQ sudi follow blog picisan ni...hehehe..nice knowing u..


    @ariana's: Salam perkenalan...lenkali singgah la lg ye...tQ

    ReplyDelete
  12. bestnyee (:
    die sangat memahami.

    http://diaryofnuramalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. sama la dgn lakiku..siap dia yg pesan amik gmbr boleh masuk dlm blog..;)

    ReplyDelete
  14. @emMa saRdOn: hehehehe....bertuah kan dpt yg memahami..(",)

    @Yantie: sama la kita...(",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)