T-Shirt "Angry Bird"..I Like ♥♥

2

Semalam berkesempatan pergi ke Pasar Karat, JB
Pada mulanya, memang tak plan pon nak ke sana.. Cuma malam tadi, tetiba tekak ni mintak nak makan rojak asma..ngengada betul kan..hahahahaha....Lepas dah pekena rojak asma dengan hubby dan Wiwin, tetiba dapat idea nak pergi jalan2 cuci mata kat Pasar Karat.
.
.
.

Keinginan nak dapatkan baju Angry Bird ni sebenarnya dah lama dah...sebelum ni, kalau jenjalan kat Pasar Karat dengan hubby, sure mata ni asyik melilau-lilau kot2 ada yang jual t-shirt Angry Bird...tapi seriously, asyik frust menonggeng je...sebabnya, jumpa tu memang jumpa, tapi semuanya saiz kanak2....waaaaaa.....sedey kan....
.
.
.
Tapi, alhamdulillah...mungkin rezeki saya kot malam tadi....dah gerak menuju ke kereta nak balik, tetiba tergerak hati tanya kat si penjual tu...."Saiz untuk orang dewasa ada jual tak?"..."Ada2...yang latest warna hijau ni...."....Waahhhhhh....mata dah terbeliak pandang hubby...dalam hati dah melonjak-lonjak gembira....saya mau saya mau....bila fikirkan, fulus dalam beg duit dah licin akibat dipau oleh hubby untuk borong beg sandang sekejap tadi...huhuhu...kecewa disitu..... (Owhhh, ada kisah disebalik urusan jual beli beg tersebut...mau layan? SILA la KE SINI...hehehe)
.
.
.
Disebabkan tak sanggup tengok hati si isteri kecewa, dibelek2nye wallet..kot2 la ada saki baki wang kertas yang tinggal...hahahahaha....plus pulak dengan ihsan belas Mr Wiwin yang memperkenalkan dirinya sebagai Fikri Kacak...setelah dikumpul2, akhirnya cukuplah duit nak beli sehelai t-shirt tu...hahahahaha....kelakar pulak bila teringat kejadian malam semalam....
.
.
.
.
.
.
.

Cerita punya la panjang, mana baju tu?
Mau tengok ke?
Hihihihi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



 Ha, ni la t-shirt idaman kalbu tu...comel tak?
Dah pasang niat kat dalam hati, nanti nak pergi lagi Pasar Karat...Mau angkat semua warna T-Shirt angry bird yang ada kat situ....can't wait for that time....bila ye kita mahu ke sana lagi, En Hubby? Hehehehe...





2 comments:

  1. pasar karat...
    ramai orang jb dok sebut2..
    kak jer belum sampai..
    dik.....
    kak nak gak, 1 jer.. warna merah ada??
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu, kalau berkesempatan ke sana, pergi la...pasar tu waktu malam..kul 9 ke atas...makin malam, makin ramai org kat sane?

    akak nak baju angry bird? Tengok la, kalau saya pergi ke sana lagi, saya belikan ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)